tatlım iyiyim Allaha şükür sen nasılsın? valla tüm gün netteydim kimsecikler yoktu akşam da evde yoğun oluyorum kardeşlerim de bilgisyarı istila ediyorlar ancak işte 10dan sonra giriyorum
spor işini de cok takma yaaaaa:44:
bnm genelde sabahları başım çok dönüyor tansiyon-şeker hepsi yerlerde sürünüyor ondan
ama bir bardak süt içip yapabilirmişsin eger açsan yoksa sakıncası yoktur
ben iyice araştırıp tekrar haber vereyim cnm
xls medical diye yeni bir bitkisel ürün çıkmış,sağlık bakanlığından onaylı ve hiç bir yanetkisi ypkmuş.Ben 2aydır kullanıyorum 8 kilo verdim.Tavsiye ederim hepinize
bu da o tarz bir ürün zaten diyet+spor+bu ürünleri kullanın diyorlar.herbal life metabolizma hızlandırarak kilo verdirtiyor ve bırakınca çok kilo aldım ben,bu ürün de öyle bir sıkıntı yok.aşagıda linki var.okumanızı tavsiye ederim
xl-s medıcal yağ tutucu ne zaman kullanılmalı? | xl-s medical
selam kızlar
bugün yediklerimi toptan yazıyorum
sabah - 10:00da
- 1 büyük dilim tam tahıllı ekmek (2 etimek büyüklüğünde)
- 1 kk yarım yağlı beyaz peynir
- 3 yeşil zeytin
- domates-salatalık
- 2-3 bardak çay
öğle - 15:30 (ayyy cok ara vermişim yeni fark ettim)
- 1 tabak dolusu az yağlı pırasa yemeği (en az 7-8 yemek kaşığı vardır herhalde)
- 1 kase yoğurt (tam yağlı maalesef)
akşam - 19:00
- 5 küçük köfte
- 5 parça patates (yemeğin patatesi-kızartma değil)
- salata (yağsız-elma sirkeli)
20:00 - 1 büyük kupa naneli limonlu yeşil çay - ekstra limon dilimleriyle
21:15 - meyve (biraz kavun ama saymadım 5-6 çatal yemişimdir bi de 2 cennet elması!!!!)
kalori olarak 1000kalori olmadı 750-800 civarıdır herhalde...:44:
sabah haricinde ekmek yemedim ondan akşam biraz patates yedim
bir de bisküvili pastadan bir lokma alacaktım ama vazgeçtim
işte böyle.... herkese sevgiler...
selam kızlar
bugün yediklerimi toptan yazıyorum
sabah - 10:00da
- 1 büyük dilim tam tahıllı ekmek (2 etimek büyüklüğünde)
- 1 kk yarım yağlı beyaz peynir
- 3 yeşil zeytin
- domates-salatalık
- 2-3 bardak çay
öğle - 15:30 (ayyy cok ara vermişim yeni fark ettim)
- 1 tabak dolusu az yağlı pırasa yemeği (en az 7-8 yemek kaşığı vardır herhalde)
- 1 kase yoğurt (tam yağlı maalesef)
akşam - 19:00
- 5 küçük köfte
- 5 parça patates (yemeğin patatesi-kızartma değil)
- salata (yağsız-elma sirkeli)
20:00 - 1 büyük kupa naneli limonlu yeşil çay - ekstra limon dilimleriyle
21:15 - meyve (biraz kavun ama saymadım 5-6 çatal yemişimdir bi de 2 cennet elması!!!!)
kalori olarak 1000kalori olmadı 750-800 civarıdır herhalde...:44:
sabah haricinde ekmek yemedim ondan akşam biraz patates yedim
bir de bisküvili pastadan bir lokma alacaktım ama vazgeçtim
işte böyle.... herkese sevgiler...
evet cnm ara vermediğim için bn de kendime kızdımvaaay menün harikaymış hiçbir kusur bulamadım araların olmaması haricinde...
teşekkürler, normalde kendini kısıtlayabilen, iradesine sahip çıkabilen biriyken yaklaşık 5 yıldır iyice salmıştım, kontrolümü tekrar elime aldım inşallah devam de edeceğimtebrik ediyorum seni yemekten vazgeçtiğin bisküvili pastadan dolayı kocaman bir alkışşşşş
lilyimmmmmmmmmmmmmmmmmm menü çok güzel ama saat 10dan 15-30a çok ara var. ben 25ine kadar çok aktif olamayacağım benim sınavlar başlıyor çok dua et bana mutlu bir dönüş yapayım hem de o araa stresten yemeğe sarıp kilo almayayım tamam mı?? inşallah döndüğümde 2 kilo daha eksik görürüm seni ve mutluluktan uçarız:) seni ve yararlı bilgilerini seviyorum çok öptüm mucksss:)
bu arada kızlar midem çok kötü yeni kullanmaya basladığım ilaçtan dolayı sanırım
o yuzden ancak kalkabildim yataktan yoksa 9da uyandım bugun
kahvaltı edesim gelmedi o yuzden hem midemi rahatlatsın hem de tok tutsun diye bir muz yiyorum
12:30-13:00 gibi de öğle yemeği niyetine tarhana çorbası yapacağım inşallah o da mideme iyi geliyor çünkü
hepinize sevgiler....
teşekkür ediyorum cnm bn yeşil çaydan şaşmıyorum ama önerin için tesekkürlerçok geçmiş olsun canım rezene çayıda çok iyi geliyor tavsiye ederim. Dikkat et vitaminsiz kalma
bajim oteki topikte kimse yok burası aktiff
ayyy kıyamam tatlım bn sana
ben biraz gevezeyimpaso yazıyorum eee doğal olarak topiğimi aktif tutuyorum bacım baştan itibaren oku bak görceksin:))))
ayyy kıyamam tatlım bn sana
ben biraz gevezeyimpaso yazıyorum eee doğal olarak topiğimi aktif tutuyorum bacım baştan itibaren oku bak görceksin:))))
yok cnm değilim ben 25 yaşında uni. mezunu aynı zamanda ev kızı, ömür boyu kortizon dahil bir kaç ilaç kullanmak durumunda olan genç bir kızım, bu kadar hakkımda tanımlama yeterli mi tatlım???hehe. benim de isimin yogun olmadıgı gunler aktiflesiorum. zaten genelde acik topik
sen evliydin dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?