- 30 Mart 2012
- 4.565
- 8
Aynen öyle tatlım ama tabiki diretmiyor düğün konusunda aileler ne derse artık diyoruz ama gelinlik konusunda tam olarak ne istediğini anlamadım ben zaten açık giyinmem herzaman nasıl giyinirsem gelinliğim de o şekilde olur yani.. Amann.. Çok erken yani saçma değilde..
Ya gece konuşuyorduk işte düğünümüzde düet yapsak falan ne güzel olur diyordum ..Aşkım biliyosun böyle şeyleri sevmediğimi falan dedi dans, düet falan evimizde yaparz dedi niye dedim niye herşey senin istediğine göremi olcak , senin istedgn gelinlik senin istediğin düğün senin istedgn ev.. Falan o da din konusunda biraz hassas .. O yüzden öyle çalgılı bişiler istemıyor bılmıyorum yanı sımdıden bu tarz seylerin kavgasını yapıyorsak ilerde aileler işin içine girdimi napcaz bilmiyorum . İşime geldiği gibi davranıomusum, düğün konusunda aileler ne derse oyle olsun diyomusum , ev konusunda onların ailesinin yaşadıgı yerde degıl baska yerde yasamak ıstıyormusum bu ne çelişkiymiş bilmem ne.. Daha ortada bişi yok söz nişan vs. biz şimdiden bunun tartışmasındayız..
Şu konuda bi anlaşmaya varamadık yani.
Off güldürdün beni yine
İlahi kuzu ; durun hele bi ..
Ayrıca ne düeti ; sana böyle şeylerdaha romantik ve marjinal gelebilir fakat karşı tarafın da istekleri önemli ..
Dediğim dedik olmayı bırak derim
Boşuna tartışmayın şimdiden ...
Ayrıca sana birşey diyeyim ; bak benim kartalla bizde bu mevzuları konuşurken asla bu olsun şu olsun tarzında emri vaki yada dediğim dedik konuşmuyorum
Mesela geçende düğünümüzde , dans müziği bakıyordum
Daha var ama ben ufaktan hazırlıklara başladım sayılır
Fikrimi paylaştım dedim eğer senin içinde uygunsa,bu olabilir mi dedim
Ve bana cevabı şu oldu
''Sen nasıl olmasını istiyorsan öyle olsun birtanem''dedi.
(Allah nasip ederse )
Senin hatan böyle yapsak ne güzel olurdu demek olmuş ..
Sor ilk önce,sana sorulmadan birşey yapıldığında kırılır,öfkelenir,sinirlenirsin dimi ?
Onlarda biz kadınlar gibi
Fikirlerinize saygı duyun,üzmeyin birbirinizi
Hem ayrıca bırak düeti müğeti be
Evde söylersin kocana
Kızlar benim 15 Kasımda hastaneden tahlil sonuçlarımı almam gerekiyordu
5 gün geçti şimdi gitsem alabilir miyim acaba :44:
Alabilirsin herhalde
Aman zaten düet yapacağımdan değil sadece öylesine söyledim yoksa haayatta öyle bişey yapmam .. Biraz cinlik olsun diye nabzını yokladım :26:
Zaten bu aralar gerginim kavga çıktı işte aslında haklısın çok direttim ..
Böyle yaptıkca beni hayal kırıklıgına ugratıyorsun dıyor aslında haklı çok değişiyorum kavga ederken .. Uff bilemıyorum yaa huyum bu ama anlasın o da
Ama haklısın gerçekten kibar davranmalıyım hassas noktaları hep aynıdır erkeklerin kibar kibar , eşit şekilde olmalı, söylenmeli..
Ama sanki ben böyle cazgırlık çıkarmazsam tepeme çıkcakmış gibi hissediyorum
Aylardır geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var yıldım yıldım yani
Hayır tam aksine ; tepene çıkmaz senin istediklerini sen istemeden yapar..
İzin verir
Bir konuda ısrarcı davranırsan ''aşkım bu olsun şu olsun şunu yapalım '' tarzında ısrar edersen bir konuda , olmaz
Erkekler yapmak istemez,inatlaşırlar anladın mı ?
Ama sen susar , olması gerektiği gibi konuşup davranırsan emin ol o,sana senin istediğin herşeyi sana sunar
Sunmak için elinden geleni yapar
Geçmiş olsun
Akıntınız falan mı vardı ?
Aylardır geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var yıldım yıldım yani
ayy o çok kötü birşey ben hala çekiyorum geçmiş olsun
Yada ben beceremiyorum bilmiyorum yada uzak oldugumuz için böyle .. Eminim yanında olsam şuan dayanamazdı herşeyi önüme serer biliyorum ama uzak olunca oda diretiyor..
Off bilmiyorum nasıl düzelcek bu durum.. Öceden kapanmamı istiyordu ama onu hallettik ben ne zaman istersem o zaman olcak.. Çok tartışmıştık bu konuda da ama sonra ben güzelce anlattım..
Aşkım hep böyle güzelce açıklasan kul köle olurum sana dedi mesela.. Benim konuşma tarzım yüzünden mi böyle oluyor ..
teşekkür ederim
ya kaşıntım çoook fazla bir de karnımda sancı var sürekli
geçmedi bir türlü
kaç kere gittim doktora ohoooo
Bir de bende alerjik rinit var
daha neye karşı alerjim olduğu testini yaptırmadım
alerjiden de burnum kulaklarım genizim gözlerim kaşınıyor
kaşına kaşına bi hal oldum
Antibiyotik kullanıyor olmalısınız
O bölgeyi temiz tutmaya özen gösterin,her tuvalet sonrası su ile güzelce yıkayın
Mantar mı dedi doktorunuz ?
Bence evet , konuşma tarzından dolayı böyle oluyor
Car car ötme uşağın başında
Hangi durumlarda veya ne yedikten sonra bunlar oluyor ?
Sizin bünyenizi sizden başkası iyi bilemez
Bir gözlemleyin kendinizi neye alerjiniz var ne yok bulabilirsiniz