Liliii'nin sohbet topiğii :))

teşekkür ederimm

Sen doktor musun ? :KK53:

Ordan yazdıklarımı okuyunca doktor gibi mi görünüyorum ilahi ..:KK1:

Hayır doktor değilim ;sadece bir kaç sağlık konusunda bilgim var :KK14:

Ufak tefek rahatsızlıklarda hangi ilaçların iyi geldiğini ettiğini biliyorum (tabi bunları kullanıcağım vakit bir doktora danışıyorum ) :KK14:

İlaç bilgim çoktur :KK14:

Son düzenleme:
Ordan yazdıklarımı okuyunca doktor gibi mi görünüyorum ilahi ..:KK1:

Hayır doktor değilim ;sadece bir kaç sağlık konusunda bilgim var :KK14:

Ufak tefek rahatsızlıklarda hangi ilaçların iyi geldiğini ettiğini biliyorum (tabi bunları kullanıcağım vakit bir doktora danışıyorum ) :KK14:

İlaç bilgim çoktur :KK14:

Hehee anladım tamam

Sağol ilgin için :)

Hadi ben çıkıyorum hastaneye gideyim :)

Ben geldiiim :KK3:
Liliim okudum yazdıklarını da şimdiden bu tür konulara derinlemesine girmeyin derim ben. Çünkü inan evliliğe yakın bir zaman kala illa ki sıkıntı,stres oluyor. Daha şimdiden yıpratmayın birbirinizi. Benim müstakbel eşim de gelinliğin de dekolte olmasa nasıl olur dedi, Allah Allah bir kere giyeceğim ben onu diyerek sırt dekolteli bir gelinlik aldım:KK1: Her şey zamanla düzene girer,bu güzel gunlerinizi boşa harcamayın. Bak ben 2 gün sonra bekarlığıma veda ediyorum:KK5::KK19: Sıkma canını sen hiç, bi sıkıntın olduğunda bana yazabilirsin ya da merak ettiğin şeyler olursa:KK34:

Ee Zelişiiim dün çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmaa:KK17:

Ben geldiiim :KK3:
Liliim okudum yazdıklarını da şimdiden bu tür konulara derinlemesine girmeyin derim ben. Çünkü inan evliliğe yakın bir zaman kala illa ki sıkıntı,stres oluyor. Daha şimdiden yıpratmayın birbirinizi. Benim müstakbel eşim de gelinliğin de dekolte olmasa nasıl olur dedi, Allah Allah bir kere giyeceğim ben onu diyerek sırt dekolteli bir gelinlik aldım:KK1: Her şey zamanla düzene girer,bu güzel gunlerinizi boşa harcamayın. Bak ben 2 gün sonra bekarlığıma veda ediyorum:KK5::KK19: Sıkma canını sen hiç, bi sıkıntın olduğunda bana yazabilirsin ya da merak ettiğin şeyler olursa:KK34:

Ee Zelişiiim dün çıkmak zorunda kaldım kusuruma bakmaa:KK17:

Oyy kuzum ben seni yerimm.. Tabiki sorarım balım iyiki varsınız :) ayyy 2 gün kaldı demekkk :KK16::KK16:

Gelinliğini merak ettim yaa evlensenizde görsek resimlerinizi bi an önce :KK1: Çok meraklandım ayol :KK1::KK1:

Zaten barıştık .. yani barıştık gibi oldu :44: Uyuyo şimdi başı ağrımış :26:

Oyy kuzum ben seni yerimm.. Tabiki sorarım balım iyiki varsınız :) ayyy 2 gün kaldı demekkk :KK16::KK16:

Gelinliğini merak ettim yaa evlensenizde görsek resimlerinizi bi an önce :KK1: Çok meraklandım ayol :KK1::KK1:

Resimleri atacağım zaten kuzum,2 güncük sabret:KK1: tabi evlendigim gibi buraya girebilir miyim bilmiyorum:KK1::KK1::KK1:
Uyusun bakalım beyefendi, bunlar bizim başımızın tatlı belalarııı :)

barıştığına sevindim canım

Resimleri atacağım zaten kuzum,2 güncük sabret:KK1: tabi evlendigim gibi buraya girebilir miyim bilmiyorum:KK1::KK1::KK1:
Uyusun bakalım beyefendi, bunlar bizim başımızın tatlı belalarııı :)

Aynen kuzum , eh tabi hemencecik girmezsin ama sonra işte sabaha falan :KK17::KK17:

Ama çok merak ediyorum :KK16::KK16::KK16:

Aynen kuzum , eh tabi hemencecik girmezsin ama sonra işte sabaha falan :KK17::KK17:

Ama çok merak ediyorum :KK16::KK16::KK16:

Evlendim diye unutulursam çemkiririm ona göre:KK9:
Bende çok merak ediyorum o gün nasıl olucaak:KK52: zaten.nişanlım yerinde duramıyo heyecandan, "oh bee sonunda gözümü açtığım da yanımda olacaksın sarılıp uyuyacağım ooh" diyor deli:KK1::KK1:

X