- 7 Haziran 2010
- 4.124
- 41
Ay o zaman unutulmamışım, liliim özürlerimi iletiyorum
iyiyim kuzum, sadece heyecan var tüm her şey bitti:) Sen nasılsın, sevdiceğinle aranız nasıl?
Bu arada Lili biz varken bu topik baya bir aktif olur şüphesiz
ben geldimmm heyow
Hoşgeldinnnn
Videolarını izledim geçen gün canım çok güzel çalmışsın çok çok beğendim
rüya yorumlarından pek anlamam hayır olsun diyorum canımKızlar ya çok acayip bir rüya gördüm
Rüyamda rahmetli ablam facebook ta online oluyo ben çok şaşırıyorum
Ablamın face şifresini ben değiştirdim bir tek ben biliyorum başka kimse bilmiyor o yüzden çok şaşırıyorum
Ablam bana bir fotoğraf gönderiyor
Böyle orman gibi bir yer her yer yemyeşil ağaçlar var
Ve büssürü genç insan var ablam gibi genç kimisi koyu tenli kimisi beyaz tenli kimisi kimisi sarışın
Çeşit çeşit insan ve hepsi çok mutlu, çocuklar da vardı
Ama yüzlerin hiçbirini tanımıyorum
Ablam arkadaşlarının ismini söylüyor mesela bana tanıtıyor
Bir arkadaşının ismi ''Asil'' di erkekti hayatımda hiç böyle bir isim duymamıştım..
Bir tek o isim aklımda kalmış uyandığımda
rüya yorumlarından pek anlamam hayır olsun diyorum canım
aslında erkekte gayet karizmatik durabilecek bi isim
Bu rüya yüzünden Asil ismine taktım bugün
aslında erkekte gayet karizmatik durabilecek bi isim
evet canım ee neler yapıyosun barışmışsınız buarada okudum sevındım zaten biliyodum ama
Evet ya hiç aklıma gelmezdi yani böyle bir isim :)
Asilkan, Asilkağan fln hoş olur hehe
evet canım ee neler yapıyosun barışmışsınız buarada okudum sevındım zaten biliyodum ama
aynen insan sevince ayrı kalamıyor herşey bir anlık sinirle oluyor zaten
Evet canım bizim ayrılıklar birkaç saati geçemiyor zaten
En iyisi hiç ayrılık muhabbeti yapmamak ne de olsa her seferinde barışıyoruz
Bugün sevgilim masum bi ifadeyle okulu yarım dönem uzatsam noluuuur dedi
Bebek gibi bakıyordu kıyamadım uzat canın sağolsun dedim
aynen insan sevince ayrı kalamıyor herşey bir anlık sinirle oluyor zatenbenımkide iş yerinde müdürle konuşmuşlar ben yokken yetkili sensin demiş 1 yıla kadar müdür yardımcısı olabilirsin demiş o yzden cok mutluydu bıcır bıcır geliyodu sesi
yok canım evdeyım ben :) laboratuarda çalışabileceğim bi kaç iş söylendi ama bakalım kısmet :)
ooooo süper olmuşş.. :)
kendini sevdirmiş demek
sen işe devam ediyor musun?
yok canım evdeyım ben :) laboratuarda çalışabileceğim bi kaç iş söylendi ama bakalım kısmet :)
Lilii topikte açarmıııış, pembişte unutulurmuuuş
Bikaç sayfa geride kulaklarını çınlattı LiliiNaber tatlım nasılsınnn
Ay o zaman unutulmamışım, liliim özürlerimi iletiyorum
iyiyim kuzum, sadece heyecan var tüm her şey bitti:) Sen nasılsın, sevdiceğinle aranız nasıl?
Bu arada Lili biz varken bu topik baya bir aktif olur şüphesiz
Ayyyy heyecan olmaz olur muuu ben bile yerimde duramıyorum senin hissettiklerini tahmin bile edemiyorum tatlımmm
Ben de bildiğin gibiyim canım, dün düğünümüz vardı bi güzel tepindim oynadım kurtlarımı döktüm geldim
Benimkiyle de aramız limonii, daha doğrusu benim aram limoniii. Memleketinde şuan, askere gitmesine 1ay bile kalmadı,
tadını çıkarmamız gereken günler güya ama beyfendi günde 3-4 msjcık atıyo o da silah zoruylaİçten içe küstüm ben de:26::26:
merhaba kızlarr bende geldimmm nasıl geçiyor geceniz bakalımmm