Liliii'nin sohbet topiğii :))

Aslında evlilik arifesi olacak kavgalar ama işte biz şimdiden başladık. Saçmalığa bakın ..

Anlatsam gülersiniz kızlar

Gülmeyiz gülmeyiz canım biz de o kadar saçma sapan sebeplerden kavga ediyoruz ki ohooo
Gülsem önce kendi halime gülerim

Son düzenleme:
Sen bizim her zaman gülmemizi istersin

Anlat Anlat

Sorun nedir ?

Ya gece konuşuyorduk işte düğünümüzde düet yapsak falan ne güzel olur diyordum ..Aşkım biliyosun böyle şeyleri sevmediğimi falan dedi dans, düet falan evimizde yaparz dedi niye dedim niye herşey senin istediğine göremi olcak , senin istedgn gelinlik senin istediğin düğün senin istedgn ev.. Falan o da din konusunda biraz hassas .. O yüzden öyle çalgılı bişiler istemıyor bılmıyorum yanı sımdıden bu tarz seylerin kavgasını yapıyorsak ilerde aileler işin içine girdimi napcaz bilmiyorum . İşime geldiği gibi davranıomusum, düğün konusunda aileler ne derse oyle olsun diyomusum , ev konusunda onların ailesinin yaşadıgı yerde degıl baska yerde yasamak ıstıyormusum bu ne çelişkiymiş bilmem ne.. Daha ortada bişi yok söz nişan vs. biz şimdiden bunun tartışmasındayız..

Şu konuda bi anlaşmaya varamadık yani.

Gülmeyiz gülmeyiz canım biz de o kadar saçma sapan sebeplerden kavga ediyoruz ki ohooo
Gülsem önce kendi halime gülerim

Off güldürdün beni yine

Erkeklerin bazı çizgileri oluyo canım ve malesef onları o çizgini dışına çıkarmak oldukça zor oluyor.
Benimki de seninki gibidir mesela, danstı şarkı söylemeydi o tarz şeyleri herkesin içinde yapmaktan
hoşlanmaz malesef. O yüzden o konularda hiç sıkma canını. Ev falan diğer konular da zamanla
halledilir şimdiden o konular için boşuna üzmeyin birbirinizi tatlım (Tabi zamanı gelince kendi
isteklerinde sonuna kadar diret özelikle de evin onun ailesine uzak olması konusunda)

Aynen kuzum haklısın valla.. Ama o konuda tabiki tabularımı yıkmam asla ..

İşte tartışmalarda çok mu abartıyorum bilmiyorum baya tartıştık yanı hala tartışıyoruz ..

aslında yan yana olsak ben onun gönlünü alırım orta noktada buluşuruz ama orta noktada buluşulcak bir konu değil diyor ( dini açıdan )

Sanki ben açılıp saçılcam.. Allahım ya..

İyiyim tatlım sağol

Canım sizin kavganız saçma değil hatta önemli bir mesele bence

Sevgilin açık gelinlik giymeni ve çalgılı düğün yapılmasını istemiyor mu?

Aynen öyle tatlım ama tabiki diretmiyor düğün konusunda aileler ne derse artık diyoruz ama gelinlik konusunda tam olarak ne istediğini anlamadım ben zaten açık giyinmem herzaman nasıl giyinirsem gelinliğim de o şekilde olur yani.. Amann.. Çok erken yani saçma değilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…