Liliii'nin sohbet topiğii :))

Ay o zaman unutulmamışım, liliim özürlerimi iletiyorum:KK1:
iyiyim kuzum, sadece heyecan var tüm her şey bitti:) Sen nasılsın, sevdiceğinle aranız nasıl?

Bu arada Lili biz varken bu topik baya bir aktif olur şüphesiz:KK34:

Ayyyy heyecan olmaz olur muuu ben bile yerimde duramıyorum senin hissettiklerini tahmin bile edemiyorum tatlımmm:KK1::KK1:
Ben de bildiğin gibiyim canım, dün düğünümüz vardı bi güzel tepindim oynadım kurtlarımı döktüm geldim:KK52::KK52::KK52::KK52:
Benimkiyle de aramız limonii, daha doğrusu benim aram limoniii. Memleketinde şuan, askere gitmesine 1ay bile kalmadı,
tadını çıkarmamız gereken günler güya ama beyfendi günde 3-4 msjcık atıyo o da silah zoruyla:KK19: İçten içe küstüm ben de:26::26:

Kızlar ya çok acayip bir rüya gördüm

Rüyamda rahmetli ablam facebook ta online oluyo ben çok şaşırıyorum

Ablamın face şifresini ben değiştirdim bir tek ben biliyorum başka kimse bilmiyor o yüzden çok şaşırıyorum

Ablam bana bir fotoğraf gönderiyor

Böyle orman gibi bir yer her yer yemyeşil ağaçlar var

Ve büssürü genç insan var ablam gibi genç kimisi koyu tenli kimisi beyaz tenli kimisi kimisi sarışın

Çeşit çeşit insan ve hepsi çok mutlu, çocuklar da vardı

Ama yüzlerin hiçbirini tanımıyorum

Ablam arkadaşlarının ismini söylüyor mesela bana tanıtıyor

Bir arkadaşının ismi ''Asil'' di erkekti hayatımda hiç böyle bir isim duymamıştım..

Bir tek o isim aklımda kalmış uyandığımda

merhaba kızlarr bende geldimmm nasıl geçiyor geceniz bakalımmm :21:

Kızlar ya çok acayip bir rüya gördüm

Rüyamda rahmetli ablam facebook ta online oluyo ben çok şaşırıyorum

Ablamın face şifresini ben değiştirdim bir tek ben biliyorum başka kimse bilmiyor o yüzden çok şaşırıyorum

Ablam bana bir fotoğraf gönderiyor

Böyle orman gibi bir yer her yer yemyeşil ağaçlar var

Ve büssürü genç insan var ablam gibi genç kimisi koyu tenli kimisi beyaz tenli kimisi kimisi sarışın

Çeşit çeşit insan ve hepsi çok mutlu, çocuklar da vardı

Ama yüzlerin hiçbirini tanımıyorum

Ablam arkadaşlarının ismini söylüyor mesela bana tanıtıyor

Bir arkadaşının ismi ''Asil'' di erkekti hayatımda hiç böyle bir isim duymamıştım..

Bir tek o isim aklımda kalmış uyandığımda
rüya yorumlarından pek anlamam hayır olsun diyorum canım:KK31:

evet canım ee neler yapıyosun barışmışsınız buarada okudum sevındım zaten biliyodum ama :KK1:

Evet canım bizim ayrılıklar birkaç saati geçemiyor zaten :KK53:

En iyisi hiç ayrılık muhabbeti yapmamak ne de olsa her seferinde barışıyoruz

Bugün sevgilim masum bi ifadeyle okulu yarım dönem uzatsam noluuuur dedi

Bebek gibi bakıyordu kıyamadım uzat canın sağolsun dedim :KK69:

Evet canım bizim ayrılıklar birkaç saati geçemiyor zaten :KK53:

En iyisi hiç ayrılık muhabbeti yapmamak ne de olsa her seferinde barışıyoruz

Bugün sevgilim masum bi ifadeyle okulu yarım dönem uzatsam noluuuur dedi

Bebek gibi bakıyordu kıyamadım uzat canın sağolsun dedim :KK69:
aynen insan sevince ayrı kalamıyor herşey bir anlık sinirle oluyor zaten :KK1: benımkide iş yerinde müdürle konuşmuşlar ben yokken yetkili sensin demiş 1 yıla kadar müdür yardımcısı olabilirsin demiş o yzden cok mutluydu bıcır bıcır geliyodu sesi :nazar::KK16:

aynen insan sevince ayrı kalamıyor herşey bir anlık sinirle oluyor zaten :KK1: benımkide iş yerinde müdürle konuşmuşlar ben yokken yetkili sensin demiş 1 yıla kadar müdür yardımcısı olabilirsin demiş o yzden cok mutluydu bıcır bıcır geliyodu sesi :nazar::KK16:

ooooo süper olmuşş.. :)

kendini sevdirmiş demek

sen işe devam ediyor musun?

Ben antidepresan kullanıyorum ya günde 14-15 saat uyuyorum he :)

Depresyonun belirtilerinden biri de çok uyumakmış

Antidepresan da uyku yaparmış

Bi çıkamadım depresyondan :KK53:

Lilii topikte açarmıııış, pembişte unutulurmuuuş :KK3:

Bikaç sayfa geride kulaklarını çınlattı Lilii:KK1: Naber tatlım nasılsınnn:KK34:

Ay o zaman unutulmamışım, liliim özürlerimi iletiyorum:KK1:
iyiyim kuzum, sadece heyecan var tüm her şey bitti:) Sen nasılsın, sevdiceğinle aranız nasıl?

Bu arada Lili biz varken bu topik baya bir aktif olur şüphesiz:KK34:

Durumu kurtardın pembişimmm afeyinn sanaa :KK9::KK9::KK9:

Heyecanını yerim yaaa.. İnsan nasıl heyecanlı olmaz kaç güncük kaldı şurda gün bile değil, artık saatleri sayıyosundur, bak evlenince kk yı ve bizi bırakma haaa bozuşuruz :KK20:

Ayyyy heyecan olmaz olur muuu ben bile yerimde duramıyorum senin hissettiklerini tahmin bile edemiyorum tatlımmm:KK1::KK1:
Ben de bildiğin gibiyim canım, dün düğünümüz vardı bi güzel tepindim oynadım kurtlarımı döktüm geldim:KK52::KK52::KK52::KK52:
Benimkiyle de aramız limonii, daha doğrusu benim aram limoniii. Memleketinde şuan, askere gitmesine 1ay bile kalmadı,
tadını çıkarmamız gereken günler güya ama beyfendi günde 3-4 msjcık atıyo o da silah zoruyla:KK19: İçten içe küstüm ben de:26::26:

Yerim seni ben iyiki varsınızz ballarım yaa... :KK16::KK16:

Erkek arkadasın daha msj atmadı mı Zelişimm :KK53:

merhaba kızlarr bende geldimmm nasıl geçiyor geceniz bakalımmm :21:

Hoşgeldin canım renk kattın topiğimee :KK16:

X