Liliii'nin sohbet topiğii :))

Annemle tartıştım birazda düzelir barışırız biz hemen :KK1:

De okulla ilgili sıkıntılıyım yaa.. Çok sıkıcı, kafa dengi hiç arkadaşım yok okulda..

Anne kiz arasinda olur kavgalar :-)

Benim de arkadas problemim vardi bu donem kafama gore birini buldum cok sukur

Dua etmistim kabul oldu sen de dua et canim

Anne kiz arasinda olur kavgalar :-)

Benim de arkadas problemim vardi bu donem kafama gore birini buldum cok sukur

Dua etmistim kabul oldu sen de dua et canim

Ediyorum tatlım da sınıftan olmaz o kişi kesin orası, onun haricinde zaten yarım dönemcik kaldı..

Bu dönem bitti sayılır..Yani okul bitsin diye dört gözle bekliyorum

Hmm iyimiş canım :)

O zaman bir derdim var topiğinde abone oldugun kısımda abonelikten cık dıye bı yer olması lazım ordan bak bakalım :)

Buldum canim tesekkurler hallettim evet vermem gereken son 58 kredi kaldi bitcek allahin izniyle heves yok calismaya vannemle tartisiyoz bizde bisey istiyorum calis diyolar bende mezun degilim calis kazan al dedi gucume gitti bende istemiyorum bisey artik:KK50:

Buldum canim tesekkurler hallettim evet vermem gereken son 58 kredi kaldi bitcek allahin izniyle heves yok calismaya vannemle tartisiyoz bizde bisey istiyorum calis diyolar bende mezun degilim calis kazan al dedi gucume gitti bende istemiyorum bisey artik:KK50:

Kıyamam canım ya .. Eee napıyorsun onlar öyle dyince?

Kizlar O Ses Turkiyeyi izliyomusunuz ? Evlilik teklifi cok guzeldi ya bayildimnnn :KK16:

Yarı arka sokaklar yarı o ses türkiye izledim ben de canım.
Ben de en çok bir tane kıza şok oldum acun iki ünlünün dönmesine rağmen gönderdi ya üslubundna ötürü :KK52:

Bikaç sayfa geride kulaklarını çınlattı Lilii:KK1: Naber tatlım nasılsınnn:KK34:

Ay o zaman unutulmamışım, liliim özürlerimi iletiyorum:KK1:
iyiyim kuzum, sadece heyecan var tüm her şey bitti:) Sen nasılsın, sevdiceğinle aranız nasıl?

Bu arada Lili biz varken bu topik baya bir aktif olur şüphesiz:KK34:

X