Kızlar ben bu habere çok sevindim müjdeler olsun !
GENELKURMAY Başkanlığı, yıllardır uygulanan ve tartışma konusu olan terörle aktif mücadelede az eğitimli geçici askerlerin kullanılmasına ilişkin harekât konseptini değiştirdi. Buna göre, kısa ve uzun dönem vatani görevini yapan askerler, artık arazide, terörle mücadelede, çatışma bölgelerindeki tüm aktif muharip görevlerden çekildi. Bundan böyle çatışma bölgelerinde sadece profesyonel erbaş, uzman çavuş, astsubay ve subaylar bulunacak. Kısa ve uzun dönem askerlik yapanlar ise çatışma bölgelerine gitmemekle birlikte, yine üs bölgelerinde görevlendirilmeye devam edecek. Bu sayede terörle mücadelede daha eğitimli, tecrübeli ve tehdidin bertarafına yönelik özel yetiştirilmiş personel yer alacak.
Yenimi akıllarına gelmiş
Bunu uygulamaya koymak icin once uzman cavuslar astsubaylar yetistirmisler canim onlar yetisince de bu karar cikmis
Çok iyi olmuş bence canım..
Eee sen ne yaptım doktora gittnmi ne dedi ?
evet canım gittim enfeksiyon geçmiş
Geçmiş olsun tatlım :)
Sağol canım naptın nasılsın
İyyi tatlm napıyım ödev yapıyodum :) Sen naptıın ?
Ya ben kullandığım ilaçlar yüzünden sürekli uyuyorum başka yaptığım bir şey yok
Bu sefer uyumaya direniyorum sabaha kadar uyumayıp derse gideceğim 3 haftadır okula gidemiyorum uyumaktan
Ve doktorum ilacımın dozunu arttırdı artık daha çok uyuyacakmışım nolcak bilmiyorum
Doktorların hepsi aynı malesef canım, o ilacı veriyorlar mayıştırıyolar herkesi..
Uyuyosun.. Derdinden kurtuldun sanıyorsun.. Heryerde böyle ama umarım bi an önce iyi olursun tatlım :)
hahahah vızelere bı ben yem olamıyorummm
gunaydın lılııı :79::79:
LiLi günaydın çapağım !
Vizelere yem mi oldun
Tatlım okuldan yeni geldim sayılır anca girebildim nasılsınız kızlar :)
Yem olmak için mu uğraş veriyorsunuz ?
Kızlarr vizelerim başlıyo bu haftaaaaa dua edin banaa