- 9 Ekim 2012
- 1.853
- 5
düşünüyorum ne çok saçma konulardan kavga etmişizz, şimdi 3 aydır askerde ve pek tartısmamız olmadı 3 ayda 3 yada 5 kezdir.
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşünüyorum ne çok saçma konulardan kavga etmişizz, şimdi 3 aydır askerde ve pek tartısmamız olmadı 3 ayda 3 yada 5 kezdir.
Allah ağzınızın tadını bozmasın canım inşallah..
inşallah hayırlısı, sevgilim kabul etmesede kavga sebeplerimiz hep onun yüzünden:=)
Bizdede tam tersi genelde hep ben çıkarırım cazgırlık yaparım
ya işte bir laf diyince o bende büyütüyorum ve konuşuyorum konuşuyorum sonunda kötü oluyor :=) altta kalamam hiç
Pembişimmm nereye kaçtın yahuuuuuu :26::26:
Ne bileyim takmadın da
Telefondan girdiğim için cevap yazmak çok zor, cevap yazdım ama bir türlü gitmedi bende sinirlendim çıktım kusuruma bakma kuzum yabu arada senun gerçek adını çok merak ediyorum ya
Pembişimm posta kutun doluymuş onu bi temizle sonra msj atayım
Simdi atabilirsin kuzum,temizledim mesajlarımı:)
Neyse çıkıyomuşsun zaten sende kendine çok iyi bak balköpüğüm öpüyorum koccaman
Ahahh :) O da güzelmiş
Sevgilimle aram çok kötü kızlar, moralim bozuk ya
gunaydın lılııı naberYa gece konuşuyorduk işte düğünümüzde düet yapsak falan ne güzel olur diyordum ..Aşkım biliyosun böyle şeyleri sevmediğimi falan dedi dans, düet falan evimizde yaparz dedi niye dedim niye herşey senin istediğine göremi olcak , senin istedgn gelinlik senin istediğin düğün senin istedgn ev.. Falan o da din konusunda biraz hassas .. O yüzden öyle çalgılı bişiler istemıyor bılmıyorum yanı sımdıden bu tarz seylerin kavgasını yapıyorsak ilerde aileler işin içine girdimi napcaz bilmiyorum . İşime geldiği gibi davranıomusum, düğün konusunda aileler ne derse oyle olsun diyomusum , ev konusunda onların ailesinin yaşadıgı yerde degıl baska yerde yasamak ıstıyormusum bu ne çelişkiymiş bilmem ne.. Daha ortada bişi yok söz nişan vs. biz şimdiden bunun tartışmasındayız..
Şu konuda bi anlaşmaya varamadık yani.
Off güldürdün beni yine