- 30 Mart 2012
- 4.565
- 8
bu aralar çok mutsuzum cnm dengesiz giden bir ilişkim var ve bu beni çok yıpratıor ve hala yıpratmayada devam ediyor
bu aralar çok mutsuzum cnm dengesiz giden bir ilişkim var ve bu beni çok yıpratıor ve hala yıpratmayada devam ediyor
Anlatmak ister misin?
Vala ben biraz mutluydum antidepresan beni iyice depresyona soktu
Gülmez oldum
Ama benim sadece psikolojim bozuk değil
Şizofreni tehlikesi var ben de ağır ilaçlar kullanıyorum :18::18::18:
ilişkiniz bu derece size zarar veriyorsa oturup düşünmeniz lazım kızlar.
Anlatayım kızlar niraz karışık bnm ilişkimmm şimdi 1 yıldır bir ilişkim var ve öncelikle baabam onaylamıo fakat onu ikna edebiliriz bir şekilde amaaaa buda fazlasıyla erkek arkadasımı üzüyor ve sanki acısını benden çıkarıo yada ben öle hissediyorum biz beraberken çok mutluyuz ama eğer yan yana değilsek sürekliiii tartışıoruz ne bilim işte 1 gün brışık 3 gün küs gezioruzzz ve o küs olduğumuz zamanlarda aslaaaa açmaz arasamda telefonlarına cevap vermez dün kaza yapmış ben başkalarından öğreniorum falan filannn ne yapmaya çalışıo anlayamıorum
Baban neden onaylamıyor ki :/
Aile terapisine gidin bence :)
Cidden iyi geliyo
zaten çok fazla anlayışlı olduğum için bu durumdayız ben fedakar tarafım biizim ilişkide
]
ailecek mi gitcez hayatta gelmez babamama erkek arkadaşımla gidebilirim onuda ikna etmem hiç kolay olmz gerçi
O zaman sevgilin psikoloğa gitsin ? Gider mi sence_?
yok be cnmmm nerdeeee hayatta gitmzee
He o zaman sen ona psikologluk yap
Vallahi beni %75 sevgilim %25 psikolog düzeltti
Sevgilim de psikolog gibidir maşallah
Sen de bişeyler araştır öğren uygula ona?
cnmmm yaaa sağol ama ben yoruldum artık akışına bıraktım ne olcaksa olsunnn
He anladım Allah sabır versin o zaman
Bazen de böyle nefes almak gerekir rahat bırakın birbirinizi :)
O zaman sevgilin psikoloğa gitsin ? Gider mi sence_?
Herkese iyi akşamlar kızlarr :) Nasılsınız bakalım.. Ben hasta olcak gibiyim boğazlarım bi tuhaf, sesim değiştiii
İyi akşamlarrr LilicaannnDikkat et kuzu kendine, havalar sürekli değişiyor hastalanmamaya çalış
Benim de sabahları boğazım bir garip oluyo ama sıcak bişeyler içince geçiyo hemen
Kuzu boydan bi fotomu arıyorum ama son çekilmiş foto yokJLO yu görmen lazım
Görmek için sabırsızlanıyorum Zelişim emin olYa kardeşim hastaydı bana bulaştırdı heralde en sonunda cadı