Liliii'nin sohbet topiğii :))

Kızlar aşkolsun size..
Kimse düğünün nasıldı,ilk günün nasıldı diye sormadı. Zeliş ve Lili'den bekledim ama onların haricinde 6 kişi mesaj atıp sordu,tebrik etti..:44:

Kızlar aşkolsun size..
Kimse düğünün nasıldı,ilk günün nasıldı diye sormadı. Zeliş ve Lili'den bekledim ama onların haricinde 6 kişi mesaj atıp sordu,tebrik etti..:44:

Tatlımmmmm kusura bakmaaa :KK48::KK48: Foruma girebileceğini düşünmedim hemen düğünden sonraaa:KK17::KK30:
Kına ve düğün zamanında Liliyle kulaklarını çınlattık, nasıl geçti canım düğünün?:KK31: İnşallah herşey istediğin
gibi olmuştur güzelim. Ömür boyu mutluluklar dilerim canım, bir yastıkta kocayın inşallah:KK23::KK23::KK23:

Kızlar aşkolsun size..

Kuzum benimmmm senin gelmeni bekliyordummm foruma sıcagı sıcagına nlatmanı valla tatlım hatta Zelişle de konuştuk şimdi evlenmiştir Pembiş ne güzel falan diye..

Sorcaktım kuzum valla ya :KK43:

Hatta vizelerim basladı cok seyrek giriyorum İnternete:KK43: Tel.nonu versen ya :26:

Allah bi yastıkta kocatsın inşallahh.. Anlatmanı bekliyoduk Zelişle heyecanla hatta :KK31:

Nasıldı düğünün, ilk gün nasıldı :KK17:

Kızlar aşkolsun size..

Vallahi ben senin evlendiğin gün foruma pembemavii evlendi bugun yazdım ha

Ama gerçekten foruma gireceğini tahmin etmiyordum balayına gidiyorsunuz diye

Kızzz meraktan çatladık biz nasıl geçtii !!

iyiym canım sağol.. neden uyumadın..

bende aynen öle cnm önce kendi geyik topiğime yazdım sorada burayaaa gözümü açar açmaz buraya geldimm :KK1::KK1:

Uyku düzenim çok bozuk

Sabah 7 de uyuyp akşam 7 de uyanıyordum

Dün akşam 7 de uyandım yine ve o zamandan beri uyumadım

Direniyorum çünkü artık bu akşam erken yatıp yarın sabah erken kalkmayı istiyorum

Uyku düzenim çok bozuk

Direniyorum çünkü artık bu akşam erken yatıp yarın sabah erken kalkmayı istiyorum

aman ya ne derdiniz var. bende bu gece nöbete gidicem.. şimdi gece 3 den sonra bir tatlı uykum geliyor anlatamam

Uyku düzenim çok bozuk

eyvahhh yaaa bay bozmuşssun hkikaten :KK1::KK1:

Çok sıkıntılı değilsen kullanma ya

Dengem bozuldu

Biyolojik saatim değişti resmen

Uyuyorum uyanamıyorum 16-17 saat uyuyorum 24 saat uyuduğum bile oldu

bu aralar çok mutsuzum cnm dengesiz giden bir ilişkim var ve bu beni çok yıpratıor ve hala yıpratmayada devam ediyor :KK50::KK50:

X