merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım 1 63 boyunda veeee 68 kiloyum bugüne kadar en düşük 54 kiloya en yüksek 86 -hamilelikle- çıktım annemin karnından zaten kilolu doğmuşum doğuştan bahtsız yani kendimi bildim bileli ya tombul ya balık eti kıvamındaydım doğumdan sonra emzirme ve dukan diyeti sayesinde 54 kiloya inmiştim fakaaat 54 kiloya indiğim günlerde kucağımda çocukla bahçede düşüp bayılınca annem duruma el koydu besin yüklemesine başladı malum annelerin elinin altına girince hızla basküldeki ibre artmaya başladı ve artmaya devam ediyor ama ben azalmasını istiyorum.bi
bi ara burda diyet yarışmalarına girdim ama çok istikrarlı olamadım bakalım bu kez de diyet günlüğünü demeye karar verdim günlük yediklerimi yaptığım sporu ve verdiğim kiloyu burdan paylaşıcam size karşı bir sorumluluğum olursa daha dikkatli olurum gibi
yarın yediklerimi burdan paylaşmaya başlıycam
başlama tarihi:5.10.2015
başlangıç kilo:68
ideal kilo:55
hedef kilo:53
verilmesi gereken kilo:15
kendime 3 aylık bi zaman veriyorum ayda 5 kilo vererek hem sağlımı koruyup hem de isteğim kiloya düşmeyi hedefliyorum
destek ve önerilerinize açığım
hadi bakalım kolay gelsin hep beraber zayıflayalım:)
başlangıç:5.10.2015:68 kg
12.10.2015:65.8
. 19.10.2025:65.7
bi ara burda diyet yarışmalarına girdim ama çok istikrarlı olamadım bakalım bu kez de diyet günlüğünü demeye karar verdim günlük yediklerimi yaptığım sporu ve verdiğim kiloyu burdan paylaşıcam size karşı bir sorumluluğum olursa daha dikkatli olurum gibi
yarın yediklerimi burdan paylaşmaya başlıycam
başlama tarihi:5.10.2015
başlangıç kilo:68
ideal kilo:55
hedef kilo:53
verilmesi gereken kilo:15
kendime 3 aylık bi zaman veriyorum ayda 5 kilo vererek hem sağlımı koruyup hem de isteğim kiloya düşmeyi hedefliyorum
destek ve önerilerinize açığım
hadi bakalım kolay gelsin hep beraber zayıflayalım:)
başlangıç:5.10.2015:68 kg
12.10.2015:65.8
. 19.10.2025:65.7
Son düzenleme: