Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu lila pembe beyazdan oluşan kombinasyon

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

delfin

livamoda.blogcu.com
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2007
643
1
96
Sivas
kızlar ben salonumun lila uçuk pembe ve beyazdan oluşmasını istiyorum. koltuktan mobilyaya hatta sehpalrım bile bu şekilde olsn istiyorum ama kafama göre bulamadım. eğer sizde bu tarza yakın resimler varsa gönderirmisiniz. fikir olsun. oturma odamın da fuşya olmasını istiyorum. sizce nasıl olurkii bütün bunlar.

valla ne desem yalan olur :)) ben sevmiyorum öyle cocuk odası gibi oluyor basit gösteriyor odayı ve evi
bence salonunu daha farklı rennklerle döse beyazla siyah yada kahveli vs
ama tercih senin tabii a.s.

aslında beyaz ve siyah da olabilir yatak odamı öyle düşünüyorum da oturma odam kesin fuşya olmalı. salonda kararsızım . ya hani bi program var ya yemekteyiz orda bi yarışmacının evi benim dedğim gibi beyaz lila pembeden oluşuyordu hoş görünüyordu. içimde büyümeyen bir çocuk var sanırım:))

evet hatırladım o kadının evini sen blirsin tabi ama bence salonunu daha farklı döse diğer odan renkli (oturma odası) buda ağır bir salon olsun
sonrada evinin fotolarını bizle paylas a.s.

evi tamamen bitiriyim paylaşırım canım daha yolun başındayım ben. fikirlerin için teşekkür ederim.

Cnm istikbalde oturma gruplarının içinde var tam tarif ettiğin gibi bir oturma grubu çok güzel aksesuarlar falan aynı olsa süper olur bende beyaz ve lila istiyorum çok güzel duruyor :))

delfin ev sizin, tercih sizin ama sormuşsunuz söyleyeyim...

bence de oturma odası fuşya çok güzel olur....olduğunuda gördüğümden dolayı bunda hemfikirim...

ama salona gelince gerçekten daha şık daha asil duran renkler siyah beyaz ve kahve bej.....

kolaylıklar dilerim.....

Eklentiler

• $astor_1[1].webp
    $astor_1[1].webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 119
  • $astor_p_1[1].webp
    $astor_p_1[1].webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 113
  • $fiore_1[1].webp
    $fiore_1[1].webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 112
  • $nobile_p_1[2].webp
    $nobile_p_1[2].webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 139
Renk zevkimiz hemen hemen aynı canım;) Bende nişanlıyken tırım tırıs az aramamıştım :) Neyse ki buldum,koltuk takımım döşemeleri mor(koyu mor hani bu yıl favori olan mordan) ve siyah deri,yemek odasını siyah aldım fon perdelerim lila tülde onunla uymlu yine lilalı,halım fuşyalı ve lilalı tonlarda.
Yani biraz araştırırsan eğer zevkine uygun bulabilirsin,ha mobilyada ve koltuklarda istdiğin modelin rengini belirt özel tasarım yapabilirler aklında olsun;)
Şimdiden hayırlı olsuunn:)

herkesinki gibi olmasın bizimki farklı olsun dedik bizde salonu lilalı morlu kremli bişey yaptık,bin pişmanım şimdi keşke herkesinki gibi bişey yapsaydım da kahveli falan adam gibi bi salon yapsaydım.tercih senin ama birgün benim gibi düşünebilirsin.iyi düşün salon bu yani..ben ilk fırsatta değiştircem yada kaplatıcam

ben sade seyler seviyorum ama tercih ve zevk meselesi tabiikiii..Onemli olan senin ne dusundugun..

canım sen mobilyayı beğen istediğin renkte yaparlar
yemek odasıda beyaz lake tarzı birşey düşünürsen istediğin gibi bi salon elde edebilirsin

bencede salon takımı siyah kahve beyaz vs renklerde olmalı daha klasik salon olsa daha hoş olur.oturma odasınıda cıvılcıvıl spor yaparsanız 2 isteğinizide karşılamış olursunuz...

cnm en sevmedigim renk tonu ev eşyasındaaa..benim içimi daraltıyo bu renklerrr...belki yastıklar süs eşyası bu dedigin renklerden olur ama komple ev hiç düşünemiyorum...

ayyy bende fuşya hastasıyım sevgilim sürekli fuşya der tartıştığımız zamen fuşşşşya diye msj atar aman neyse ösledim yine .... kısaca çok severim ama kararsızım çokmu basit kaçar diye bana kalsa bütün ev bej yada beyaz olcak ama çevreden ayyyy kullanamazsın pişman olursun deniiyo kararsızımmm yaa... allah seninde gönlüne göre versin

Back
X