- 12 Ağustos 2023
- 52
- -16
- 30
- Konu Sahibi liken simpleks
Hasımlar yine ben yemin ediyorum bıktım 2,5 yıl önce vajinal mantar oldum neyse tedavi gördüm 1,5 tül kadar ara ara geçsede sonrasında tekrarladı sonra Dr gittim bugün mantar yok dedi bana nasıl olur dedim kaşıntı var deli gibi ve beyaz krem tarzı akıntı tabi vulvadan biyopsi yaptılar sonuçta liken simpleks kranikus çıktı sonra Antalya tıpta iki tane ayrı Prof gittim cildiye ikisinde burada liken yok dediler bu mantar dediler bunun üzerine yine inanmadım tabi çünkü kafam rahat olmuyordu İzmir’de lazer prp yapan bir Dr gittim gidenlerin hepsinin liken kaşıntısının geçtiğini biliyordum en azından fayda ettiğini ve gittiğimde adetli idim ben beni belirtmeme rağmen o şekilde çağırdı neyse yaptığı işlem hiç bir işe yaramadı 2 hafta sonra kadın doğuma gittim bana yine mantarsın dedi nasıl olur ben lazer yaptırdım dedim tabi vulvaya kesin yaptı lazeri ama içe bilmiyorum bayıltmışlardı şimdi ben neyim ne tedavi göreceğimi bilmiyorum çok çaresizim inanın Antalya tıpta gittiğim Prof işinde çok iyiler adamlar liken olması imkansız dediler İzmir’deki liken dedi şaşırdım inanın