Lierac kullanan tecrübeli anneler,sorum var

jasminej

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
474
345
73
35
Merhabalar, ben hamileliğimin 4. ayındayım ve çatlaklar için lierac a karar verdim fakat. Iki cesiti var. Birisi 'Çatlak önleyici jel' diğeri 'Çatlak kremi' hangisini almam lazım,önerilerinizi ve tecrübelerinizi yazarsanız ona göre alacağım...

canım lierac'ın hangi ürününü aldın işe yaradı mı?

Ben geçen hafta aldım, jel bir ürün, nemlendirme özelliği sıfır. Nemlendirmediği gibi cildi kurutuyo ve kaşıntı yapıyo, ben ancak bir hafta dayanabildim. Dün gece yattığımda inanılmaz bir kaşıntı başladı kuruluktan vücudumda uyuyamadım bir türlü, en sonunda tepem attı aldım mutfaktan zeytinyağını avuç avuç sürdüm bana mısın demedi, o kadar nemsiz kalmış ki cilt, yere bir damlası dökülse her yeri leke yapan zeytinyağı bile zor işe yaradı. Çok beğeneni var ama ben bir anlam veremedim, nemlendirmeyen ürünün çatlağı önlemesi mümkün değil bence, bir de 200 ml'lik alıp 160 tl verdim, çöpe gitti param. Yalnız bir kere daha emin oldum, yağ ve nem farklı şeyler, vücudun yağa değil neme ihtiyacı var, o yüzden zeytin yağı bilmem ne yağı hikaye. Daha önce kullanıp memnun kaldığım Yves Rocher'in kuru ciltler için losyonunu aldım iki tane, ikisini dönüşümlü kullanacağım, o kadar para verdim bari bitireyim..

ya bu gün bana da doktor yazdı gidip almadım hem ücreti fazla hemde bi araştırayım dedım de cokta faydalı bişi değil anladığım kadarıyla:KK12: ??? başka kullanan yokmu acabaaa ??:halay:

Merhaba, mesajı Nisan'da yazmışım şimdi ağustostayız ve güncelleme yapmak istedim. Adını yazdığım kreme devam ediyorum Yves Rocher'nin. maaşallah diyeyim en ufak bir çatlağım olmadı hiç bir yerde. Şimdi yaz olduğu için göbeğime sabah akşam, diğer yerlere de hafifçe günde bir ya da iki günde bir sürüyorum. Lierac'a verdiğim paraya hala acıyorum. Bu arada annemin çok çatlağı olmuş 6. aydan sonra, ben dokuzuncu aya girdim dolayısıyla annen çatlarsa sen de çatlarsın diyenlere inanmayın. Ben 4. aydan itibaren düzenli olarak nemlendirici kullandım. Çatlayacağınız varsa bile az çatlarsınız en azından

Merhaba ben 3 aylıkdan beri krem kullanıyorum ama 4. Ayımda 2 yerden çatladım hemen lierac aldım. Çatlak az ve yüzeyseldi. Lierac çatlağı geçirdi enteresan kimse çatlak geçmez diyor ya. Ben kesinlikle bunu da cilt yapısına bağlıyorum.

Bu krem bir de cildi nemli tutsun diye değil. Cilt elastikiyet kazansın diye. Düzensiz kullanırsanız veya 6. Aydan sonra davul gibi gerilmişken başlarsanız hiç bir işe yaramaz. Benim cildimi çok esnetti çok faydasını gördüm

Su an 36 haftalık hamileyim aksatmadan lierac sürdüm, hiç aksatmadım. Günde 2-3 litre su içiyorum. Ki bence suyun etkisi krem den de fazla. Şu an hiç çatlağım yok. Umarım olmaz

Not olarak ablam ve annem de çok çatlak var. Krem kullanmamış ve bol su içmemişler. Son olarak su ana kadar 9 kg aldım. Çok kilo almamış olmak da önemli bence. Benim tavsiyelerim bu kadar. Hamilelik sonunda çatlayıp çatlamadığımı yazarım.

Ben geçen hafta aldım, jel bir ürün, nemlendirme özelliği sıfır. Nemlendirmediği gibi cildi kurutuyo ve kaşıntı yapıyo, ben ancak bir hafta dayanabildim. Dün gece yattığımda inanılmaz bir kaşıntı başladı kuruluktan vücudumda uyuyamadım bir türlü, en sonunda tepem attı aldım mutfaktan zeytinyağını avuç avuç sürdüm bana mısın demedi, o kadar nemsiz kalmış ki cilt, yere bir damlası dökülse her yeri leke yapan zeytinyağı bile zor işe yaradı. Çok beğeneni var ama ben bir anlam veremedim, nemlendirmeyen ürünün çatlağı önlemesi mümkün değil bence, bir de 200 ml'lik alıp 160 tl verdim, çöpe gitti param. Yalnız bir kere daha emin oldum, yağ ve nem farklı şeyler, vücudun yağa değil neme ihtiyacı var, o yüzden zeytin yağı bilmem ne yağı hikaye. Daha önce kullanıp memnun kaldığım Yves Rocher'in kuru ciltler için losyonunu aldım iki tane, ikisini dönüşümlü kullanacağım, o kadar para verdim bari bitireyim..
Merhaba lierac jel sarı seffaf renk demi arkadasim? Bnde aldim ama beyaz kapakli baska bir formda acaba orjinal mi die sormuslar da

Back
X