ben bu siteden almıştım orjinal ürün arıyorsanız öneririm. lida
Evet varbu ilacın kötü bvir geçmişi yok muydu arkadaşlar ben mi yanlış hatırlıyorum
Bu hap bitkisel falan değil, gönderi 12 yıl öncesinin, içinde yüklü miktarda anfetamin var. Bu hap yüzünden o dönemde insanlar depresyona girip intihar etti, ağır karaciğer böbrek rahatsızlıkları geçirdi. Kullanmanızı önermiyorumMerhaba site adı verebilir misiniz teşekkür ederim
Bayağı organ yetmezliğinden ölen, bir iki sene sonra 50 100 gibi aşırı kilo alıp vücut sağlığını mahvedenler de var, biri Ceyda Düvenci idi, uzun uzun anlatmıştı.Bu hap bitkisel falan değil, gönderi 12 yıl öncesinin, içinde yüklü miktarda anfetamin var. Bu hap yüzünden o dönemde insanlar depresyona girip intihar etti, ağır karaciğer böbrek rahatsızlıkları geçirdi. Kullanmanızı önermiyorum
Olabilir bı yerden sipariisi verdim gelecek denicem şansımı ha covid ha bu çok bişe değişmeyecek şansa bırakıyorum orijinal çıkar inşallah tek umudum evde aç kalıp bı tek kilo alan ben miyimBayağı organ yetmezliğinden ölen, bir iki sene sonra 50 100 gibi aşırı kilo alıp vücut sağlığını mahvedenler de var, biri Ceyda Düvenci idi, uzun uzun anlatmıştı.
Çok iyi hatırlıyorum o dönemi, hatta diyet başarı öykülerinde hikayem varBayağı organ yetmezliğinden ölen, bir iki sene sonra 50 100 gibi aşırı kilo alıp vücut sağlığını mahvedenler de var, biri Ceyda Düvenci idi, uzun uzun anlatmıştı.
Saçmalamayın, kilo vermek için böyle sağlıksız yollara neden başvuruyorsunuz?Olabilir bı yerden sipariisi verdim gelecek denicem şansımı ha covid ha bu çok bişe değişmeyecek şansa bırakıyorum orijinal çıkar inşallah tek umudum evde aç kalıp bı tek kilo alan ben miyim
Çok haklısınız .. değmez ama masa başı iş yüzünden hareket de edemiyom hem simdiki ilaçlar coksahte eski özelliği kalmamış birde o kadar etkili değilmis. O yüzden tekrar. Bı şansımı denicem sahte ise devam edip kullanmam umarım işe yarar..Saçmalamayın, kilo vermek için böyle sağlıksız yollara neden başvuruyorsunuz?
Hayır bir siz değilsiniz, ben de aç yaşayıp bayağı bayağı kilolu bir kadınım.
19 yaşımda falan da bu ilacı içtim ayrıca, 3 kere mi ne kullandım hemen bıraktım.
Çünkü gerçekten su bile içmenize müsade ettirmiyor, mideniz almıyor, sonrasında tansiyon baygınlık vs.
Değer mi ya, kilo sağlık için önemlidir, siz aksini yapıyorsunuz.
Lida yı kullandınızmı? Bende almak istiyorum nerden sipariş ettinizÇok haklısınız .. değmez ama masa başı iş yüzünden hareket de edemiyom hem simdiki ilaçlar coksahte eski özelliği kalmamış birde o kadar etkili değilmis. O yüzden tekrar. Bı şansımı denicem sahte ise devam edip kullanmam umarım işe yarar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?