lida mucizevi ilaç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ronayelif

ronay :)
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
57
0
86
Edirne
Lida Nedir?
Lida; Çin Halk Cumhuriyeti' nin güney kesiminde bulunan Yunnan eyaletinde yüzyıllardır yetişen ve geleneksel olarak yüzyıllardır kullanılan mucizevi bitkilerin ekstrelenmesi ile oluşturulmuş tamamen doğal bir üründür.Uzak doğuda yüzyıllardır özellikle yemeklerde ve zindelik amaçlı olarak da değişik biçimlerde işlenen bu bitkiler, inanılmaz kuvvetli bir etkiye sahiptir. Lida , şu an uzakdoğu ve Amerika' da zayıflama preperatları arasında en çok satan bitkisel besin takviyelerinden biridir.
Lida bir ilaç değildir! Başta Turunç Çiçeği Ekstresi olmak üzere toplamda 9 bitki ekstresi içeren % 100 doğal bir besin takviyesidir. İştah kesici ve tok tutan, hareketsizlik ve aşırı gıda tüketimi sonucu vücutta oluşan yağ stoklanmasının yakılmasını sağlayan oldukça güvenli bir üründür. İçeriğinde kesinlikle kimyasal herhangi bir bileşim bulunmamaktadır.

İçeriği:
Lida Yosun Kapsülünün içeriği aşşağıdaki bitkilerin harmanlanarak ekstre edilmesi ile elde edilmiştir.
Bitki İsmi (İng., Ltn., Tr.): Oran:
Amara Flower Extract
Citrus Aurantium var
(Turunç Çiçeği Ekstresi) 87,50 Mg.
Fruit Extract
Cassia Tora
(Cassia Meyve Ekstresi) 59,50 Mg.
Fruit Extract
Citrus Reticulata
(Mandalina Meyve Ekstresi) 52,50 Mg.
Leaf Extract
Morus Alba
(Dut Yaprağı Ekstresi) 45,50 Mg.
Medical Amylum
(Tıbbi Nişasta) 105,00 Mg.
İçeriğimde Sibutramin, Anfetabin gibi kimyasal maddeler bulunmamaktadır.

Lida Nasıl Kullanılır?
Lida Yosun Kapsülü, hergün sabah 2 su bardağı (tercihen ılık) su yardımı ile 1 kapsül alınır. Kapsül alındıktan 20 - 30 dakika sonra kahvaltı yapılır. Lida kullanımı süresince günlük asgari 2 LT. su tüketimi tavsiye edilmektedir.

Önemli: Lida, rejim ve diyet desteği gerektirmeden zayıflatabilen bir üründür. Lida kullanımı süresince yeme düzeninin bilinçli olarak kontrol altında tutulması (rejim ve diyet programı ile kullanılmaz) sakıncalıdır.

Ürün mutlaka sabah 1 kapsül alınmalı ve 20 - 30 dakika sonra kısıtlamasız ve doyurucu olmak kaydı ile mutlaka kahvaltı yapılmalıdır. Ürünün kullanımı süresinde sabah kahvaltısının ihmal edilmesi durumunda halsizlik, mide bulantısı gibi yan etkiler gözlemlenmiştir.

Lidayı iki yıl önce kullandım.Onun kadar zayıflatanını,iştah kesenini görmedim.3 ayda 26 kg verdim.Yani52 bedenden 44 bedene düştüm.Enerji müthiş 10 saatte yaptığım ev işini 1 satte bitiriyorsun Hayatım boyunca bu kadar enerjik ve hareketli olmamıştım.Evimiz 8 katta merdivenleri koşarak çıkıyordumo enerji nereden geliyordu 2 saatlik uyku ile zımba gibi ayakta idim.ıştah 0 dı.Sadece su içiyordum.Yemek yemeyi canım hiç istemiyordu.Yaşım47 Ha birde selülütlerim yok oldu.

bende kullandım ben de çok güzel kilo verdim ama daha sonra hakkında kötü habetrler çıkmıştı bu ilaç yüzünden ölen kişiler olduğu iddia edilmişdi bu yüzdende piyasadan toplatılmışdı içindeki subramit maddesi yüüznden bu madde sadece doktor kontrolü altında obez insanlarda kullanılan bir durummuş arkadaşlar benim bildiklerim bunlar...

Ben memnun kalmıştım bende siirlilikten başka bir şey yapmadı.Kalpten hergün birsürü insan ölüyor,Kuşhanın kliniğide dahil 20 sindeki gençlerde onlardamı lida kullandı.Acaba b12 vitamı hapıyla kullansam sinirli olmamı engellermi.Bu yıl rx1,elmakrom,slimex,one a day smart kullandım.1 kg veremedimOlan parama oldu.ıçimde şüphe var.Lida kasıtlımı karalandı.Doktorların verdikleri ilaçlar çokmu iyi.10 yıl önce doktorun birı isomerid verdi.Zayıflıyordum,fakat unutkanlık başlayınca kendim 15.gündebıraktım.2 yıl sonra tüm dünyada beyinde tahribat yaptığı gerekçesiyle toplatıldı.5 Hacettepenin verdiği reductili 6kg vermeme rağmenböbreklerimde taş düşürmem nedeniyle bıraktım.Sibutramin reductilde var.Lidayı kullanırken niye böbreklerim ağrımadı.

ben bu siteden almıştım orjinal ürün arıyorsanız öneririm. lida

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba site adı verebilir misiniz teşekkür ederim
Bu hap bitkisel falan değil, gönderi 12 yıl öncesinin, içinde yüklü miktarda anfetamin var. Bu hap yüzünden o dönemde insanlar depresyona girip intihar etti, ağır karaciğer böbrek rahatsızlıkları geçirdi. Kullanmanızı önermiyorum

Bu hap bitkisel falan değil, gönderi 12 yıl öncesinin, içinde yüklü miktarda anfetamin var. Bu hap yüzünden o dönemde insanlar depresyona girip intihar etti, ağır karaciğer böbrek rahatsızlıkları geçirdi. Kullanmanızı önermiyorum
Bayağı organ yetmezliğinden ölen, bir iki sene sonra 50 100 gibi aşırı kilo alıp vücut sağlığını mahvedenler de var, biri Ceyda Düvenci idi, uzun uzun anlatmıştı.

Bayağı organ yetmezliğinden ölen, bir iki sene sonra 50 100 gibi aşırı kilo alıp vücut sağlığını mahvedenler de var, biri Ceyda Düvenci idi, uzun uzun anlatmıştı.
Olabilir bı yerden sipariisi verdim gelecek denicem şansımı ha covid ha bu çok bişe değişmeyecek şansa bırakıyorum orijinal çıkar inşallah tek umudum evde aç kalıp bı tek kilo alan ben miyim😕😕😕☹️

Çok iyi hatırlıyorum o dönemi, hatta diyet başarı öykülerinde hikayem var

Olabilir bı yerden sipariisi verdim gelecek denicem şansımı ha covid ha bu çok bişe değişmeyecek şansa bırakıyorum orijinal çıkar inşallah tek umudum evde aç kalıp bı tek kilo alan ben miyim😕😕😕☹️
Saçmalamayın, kilo vermek için böyle sağlıksız yollara neden başvuruyorsunuz?
Hayır bir siz değilsiniz, ben de aç yaşayıp bayağı bayağı kilolu bir kadınım.
19 yaşımda falan da bu ilacı içtim ayrıca, 3 kere mi ne kullandım hemen bıraktım.
Çünkü gerçekten su bile içmenize müsade ettirmiyor, mideniz almıyor, sonrasında tansiyon baygınlık vs.

Değer mi ya, kilo sağlık için önemlidir, siz aksini yapıyorsunuz.

Saçmalamayın, kilo vermek için böyle sağlıksız yollara neden başvuruyorsunuz?
Hayır bir siz değilsiniz, ben de aç yaşayıp bayağı bayağı kilolu bir kadınım.
19 yaşımda falan da bu ilacı içtim ayrıca, 3 kere mi ne kullandım hemen bıraktım.
Çünkü gerçekten su bile içmenize müsade ettirmiyor, mideniz almıyor, sonrasında tansiyon baygınlık vs.

Değer mi ya, kilo sağlık için önemlidir, siz aksini yapıyorsunuz.
Çok haklısınız .. değmez ama masa başı iş yüzünden hareket de edemiyom hem simdiki ilaçlar coksahte eski özelliği kalmamış birde o kadar etkili değilmis. O yüzden tekrar. Bı şansımı denicem sahte ise devam edip kullanmam umarım işe yarar.. 🙏🙏🙏

Çok haklısınız .. değmez ama masa başı iş yüzünden hareket de edemiyom hem simdiki ilaçlar coksahte eski özelliği kalmamış birde o kadar etkili değilmis. O yüzden tekrar. Bı şansımı denicem sahte ise devam edip kullanmam umarım işe yarar.. 🙏🙏🙏
Lida yı kullandınızmı? Bende almak istiyorum nerden sipariş ettiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X