Libido

Sanırım böyle oldu bizim de nasıl istekliydim bi bilseniz şimdi de aynı duyguları yaşamak istiyorum taktik rica ediyorum

Valla sıklığı düşürebilirsiniz daha az olunca daha kıymetli olur hem özlersiniz.
Küsüp barışabilirsiniz barışma seksi
(Hamilesiniz denemeyin üzülmek iyi değil)

Bebek doğup ilk aylar geçip vücudunuz eski haline biraz daha yaklaşınca işte o zaman pek iyi oluyor
Hamileliğin sonları, bebeğin ilk 3-4 ayı bana kalırsa hiiiiç performans beklemeyin

Hele o ya şimdi uyanırsa heyecanı yok mu en baba aksiyon/ gerilim filminde yok

İşe yaradı mı peki deneyeyim eşim haftada bir akşam evde olmuyor o gelmeden başlasam gelir gelmez de onunla devam etsem iyi fikir işte böyle fikirlere ihtiyacım var

Çok özür dilerim bu durumu hayal edince çok güldüm hala gülüyorum. Adam işten geliyor kadın kan ter içinde "haydar koş koş şunu tamamla hadi canım bi el at". Cıks olmaz bence böyle. Yani adam bi soluklanıp yüzünü gözünü yıkasa libido kaçar. Gelir gelmez adamla devam etseniz, ay ben gülerim. Mesaj atın önceden bari şoka girmesin yazık.

Hormonlarınıza baktırın tabii. Psikolojik kökenli de olabilir. Ertesi günü hapını bebek olmasın diye almışsınız. Belki seksi artık bebekle ilişkilendiriyor ve bebek de istemediğiniz için çekiniyorsunuzdur.

İnsan seksten nasıl sıkılır yav
Heyecanı kaçmış, stresmiş vs miş ne fark eder

Sizi kınıyorum. Gayet de sıkılır. Hatta eylem esnasında tavana bakıp "buralar hep rutubet olmuş. Yarın saplı fırçayla bez sarayım da sileyim" diye düşünebilir. Odaklanamıyoruz kardeşim.

İnsan seksten nasıl sıkılır yav
Heyecanı kaçmış, stresmiş vs miş ne fark eder
Sorunum sıkılmak değil anacım ben de çok istiyorum yaşamayan bilmez bu sıkıntıyı keşke sıkılmak olma problem sevişmek isteyip de yukarılara çıkamamak ne demektir inşallah yaşamazsın

Sizi kınıyorum. Gayet de sıkılır. Hatta eylem esnasında tavana bakıp "buralar hep rutubet olmuş. Yarın saplı fırçayla bez sarayım da sileyim" diye düşünebilir. Odaklanamıyoruz kardeşim.

Bana da öğretin nasıl sıkılınıyor arada bir duraklamak iyi gelebilir

Sorunum sıkılmak değil anacım ben de çok istiyorum yaşamayan bilmez bu sıkıntıyı keşke sıkılmak olma problem sevişmek isteyip de yukarılara çıkamamak ne demektir inşallah yaşamazsın

Yukarılara çıkamamaktan kasıt orgazm mı
Bence hormonaldir o zaman

elini yüzünü yıkamasına kadar hayalimde canlandı şuan kahkaha attım sağ olun

Yukarılara çıkamamaktan kasıt orgazm mı
Bence hormonaldir o zaman
Şimdi şöyle açıklıyım size
Önceki hallerim orgazm olana kadarki istek durumu tepelerdeydi dolayısıyla hemencecik orgazm olabilirdim ama şimdi o istekli hallet gidince orgazm imkansız hale geliyor ama hormonel olduğu konusunda artık ben de emin gibiyim

Ha sanırım şimdi anladım
Cinselliğe yeni mi başladınız peki evlenince?
Şahsen benim orgazmın yolunu bulmam falan baya zamanımı almıştı
Gerçi önceden oluyordum demişsiniz
Mutlaka değişen bir şey olmuş olmalı
Veya bazen yaşla da değişiyor bir şeyler
Mutlaka hormonlara baktırın bence

İşe yaradı mı peki deneyeyim eşim haftada bir akşam evde olmuyor o gelmeden başlasam gelir gelmez de onunla devam etsem iyi fikir işte böyle fikirlere ihtiyacım var

bende yaradi :)
Ama dedigim gibi cok stresli oldugum zamanlar eski halime geri dönüyorum malasef. sonra sar basa oluyor.
Gercekdende cözülmeyen bir problem degil- önemli olan sizin aktif olarak üstüne gitmeniz.

Cinsel istek varsa ama orgazm yoksa sorun partnerdedir..
Ya da hormonel bir durumdur. Hamilelik tüm vücut dengesini bozar.
Eşiniz rahat değildir hamile olduğunuz için..

Aklınıza başka bişeyler gelip odaklanamıyor musunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…