1 yıllk evli bir yıl 52 hafta eder12 haftalık evli olup 12 haftalık hamileyseniz, bu durumda hamileliğin etkisi olması olası....
Sadece folik asit alıyorum o yapar mı?Canım yeni bi ilaç filan kullanmaya başladın mı bazı ilaçlar isteksizlik yapıyor
O konu yanlış anlaşıldı canım düzeldi sağ ol1 yıllk evli bir yıl 52 hafta eder
Ben eşimi hala çok beğeniyor ve istiyorum ama sorun aşağıda arkadaşlar açık açık yazıcam artık o eski “içgüdüsel olarak gelen azgınlık ve eşin üstüne atlama arzusu “ ve beraberinde süregiden zevk durumu çok nadir oluyor hormonel olma durumu olabilir mi yaşayan yok mu hiç
Gerçekten miiiiiii?1 yıllk evli bir yıl 52 hafta eder
Eşimden tek çekindiğim durum bu o yanımda yatarken mastürbasyon yapmak çok tuhaf geliyor banabende oldu- ve ara ara hala oluyor.
benim sorunum stress. isim geregi bazi zamanlar cok stresli oluyorum- o zaman dilimlerinde kus ölüyor. resmen ölüyor. citi cikmiyor.
hormonlarim vs. normal seviyede oldugu icin psikologdan yardim aldim.
bana verilen recete:
mastürbasyon
ve isteksizde olsa iliski.
mastürbasyon vuvudu "uyandirmaya" yardimci oluyor
partnerle girilen iliskide aradaki bagi güclendiriyor.
Sayın yetkililer lütfen en azından bir süre konumu taşımayın
Arkadaşlar merhaba
Benim sorunum evlilikten önce tavan olan hatta lise çağlarımdan beri tavan olan libidom evlendikten 1 hafta sonra diplere indi hamilelikte de birliktelik oluyor ama ben çoğu zaman hiç ama hiç bişi anlamıyorum bazen yükseliyor ama o 1 sene önceki hallerimi özledim
Sizlere sorum libido artırmak için ne yapmam gerekiyor eşim gerçekten elinden geleni yapıyor ama yok çıkamıyorum yukarılara artık
Konum taşınmasın diye elimden geldiğince kapalı anlatmaya çalıştım umarım önerileriniz işe yarar
Sadece folik asit alıyorum o yapar mı?
Anlıyorum ama belki de dediğiniz gibidir...Evlilikten bir hafta sonra diplere indi demenizden çıkardığım sonuç, eşinizle sevişmelerinizde hayal kırıklığına uğradığınız, beklediğiniz gibi olmadığı ya da ten uyumunuz olmaması olabilir. Eşiniz elinden geleni yapıyordur ama sizin istediğiniz bu mudur mesela? Yanlış yönde çabalıyorsa, ne kadar çabalarsa çabalasın işe yaramaz sonuçta. Bilmem anlatabildim mi?
Sanırım böyle oldu bizim de nasıl istekliydim bi bilseniz şimdi de aynı duyguları yaşamak istiyorum taktik rica ediyorumEvlenmeden önce eşinizle cinsel birlikteliğiniz varsa ama sıklığı daha azsa ve gizli vs ise daha heyecanlı olduğundandır bence
Evlenince hep elinin altında :) cazibesini azıcık kaybediyor bence
Hormonal olabilir.. Neticede bu istekler veya isteksizlik sorun her neyse kişinin hormonlarına bağlı önce bi buna baktırınSayın yetkililer lütfen en azından bir süre konumu taşımayın
Arkadaşlar merhaba
Benim sorunum evlilikten önce tavan olan hatta lise çağlarımdan beri tavan olan libidom evlendikten 1 hafta sonra diplere indi hamilelikte de birliktelik oluyor ama ben çoğu zaman hiç ama hiç bişi anlamıyorum bazen yükseliyor ama o 1 sene önceki hallerimi özledim
Sizlere sorum libido artırmak için ne yapmam gerekiyor eşim gerçekten elinden geleni yapıyor ama yok çıkamıyorum yukarılara artık
Konum taşınmasın diye elimden geldiğince kapalı anlatmaya çalıştım umarım önerileriniz işe yarar
Hormonel olabilir kuruluk olabilirBen eşimi hala çok beğeniyor ve istiyorum ama sorun aşağıda arkadaşlar açık açık yazıcam artık o eski “içgüdüsel olarak gelen azgınlık ve eşin üstüne atlama arzusu “ ve beraberinde süregiden zevk durumu çok nadir oluyor hormonel olma durumu olabilir mi yaşayan yok mu hiç
Artık baktırmayı düşünmeye başladım önce sizlere sormak istedimHormonal olabilir.. Neticede bu istekler veya isteksizlik sorun her neyse kişinin hormonlarına bağlı önce bi buna baktırın
Eşimden tek çekindiğim durum bu o yanımda yatarken mastürbasyon yapmak çok tuhaf geliyor bana
İşte eşime bazen geliyorlar o zorla bana yapıyor ozaman işte ayda bir iki dediğim zamanlar ama dünyanın en mutlu iki insanı oluyoruz
Evli olunca belki söylediğiniz olabilir de evli ve çocuklu olunca heyecan geri gelmiyor mu S Spizella Hanım? Çünkü o aktiviteye ha deyince ulaşamıyorsunuz, çok iyi plan program yapmak, pusuda beklemek gerekiyor.Evlenmeden önce eşinizle cinsel birlikteliğiniz varsa ama sıklığı daha azsa ve gizli vs ise daha heyecanlı olduğundandır bence
Evlenince hep elinin altında :) cazibesini azıcık kaybediyor bence
İşe yaradı mı peki deneyeyim eşim haftada bir akşam evde olmuyor o gelmeden başlasam gelir gelmez de onunla devam etsem iyi fikir işte böyle fikirlere ihtiyacım varesiniz olmadanda yapabilirsiniz- veya kendiniz baslarsiniz libido yükselince esinizin üstüne hucum.
ben ilk 4 hafta esim evde yokken yapmisdim. ama size nasil uyuyorsa öyle yaparsiniz- bazen libidoyu itiklemek gerekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?