- 3 Şubat 2009
- 9.751
- 16.534
- 44
-
- Konu Sahibi Balbocegi25
Yiyecek içecekle olmaz oo içten gelecekCinsel istek konusundane en altlardanede cok zirvedeyim ama boyle her an isteyem atesli kadinlar olurya eşim öyle olmamı ve hayatimizin dahada renklenecegini dusunuyor ama malesef ben tam ortalardayim.sizden ricam boyle afrodizyak etkisi verecek libidomu yukseltecek boyle hop oturtup hop kaldiracak denedim gervekten ise yaradi dediginiz yiycekler varmi... cikolata denendi keci boynuzu denendi bunlarin disinda mesela... hadi bi el atin arkadaslar şoyle atesli biri olauim
Havuç suyu hele vuhuuuBeni en cok etkileyen sey havuc. Her gun havuc yedigimde eski hizli gunlerime bi tribute geçiyor beynim.
Havucun kendini yemek aynı etkiyi yapmaz mıİncir çekirdeği yağı
Havuç suyu
İnsanın aklına durduk yere sokuyor cinselliği. Ben ikisini de hafıza için kullanıyordum. Libido yükselttiği için bırakmak zorunda kaldım
Ben de aynı şeyi düşündüm, onun suyunu sıkmak zor gelir bana ama kendisini gayet bayılarak yerimHavucun kendini yemek aynı etkiyi yapmaz mı
Yemek de aynı etkiyi yapar bence suyu içinde ne de olsaBen de aynı şeyi düşündüm, onun suyunu sıkmak zor gelir bana ama kendisini gayet bayılarak yerim
Ben hafıza için havuç suyu yapıyordum Saraçoğlu nün tavsiyesiyle. Günde bir çay bardağı gece yatmadan önce. Saraçoğlu bunun için havucun kendisi değil suyunun sıkılması gerektiğini anlatıyordu. Sıkmak zor gelirse günde iki büyük havuç tüketin yatmadan önce. Böyle bir deneyinHavucun kendini yemek aynı etkiyi yapmaz mı
Teziniz çürüdü maalesef yiyeceklere oluyormus deneyen arkadaşlar ise yaeadigini söylüyor... İçten geliyor ama bazen yetmiyor araştırma sebebimde bu zateniçten gelen bir şey o. Yiyecekle alakalı değil kesinlikle.
Yiyecek içecekle olmaz oo içten gelecekoluyormus arkadaşım öğrenmiş olduk ,,
Denicem tabiBen hafıza için havuç suyu yapıyordum Saraçoğlu nün tavsiyesiyle. Günde bir çay bardağı gece yatmadan önce. Saraçoğlu bunun için havucun kendisi değil suyunun sıkılması gerektiğini anlatıyordu. Sıkmak zor gelirse günde iki büyük havuç tüketin yatmadan önce. Böyle bir deneyin
Hatta şöyle söyleyim havuç suyu için Saraçoğlu da libido yükselttiğini yazmış sitesinde . Onu okuyunca dank ettim ben . İnşallah fayda goreceginize inanıyorumDenicem tabiiyi ki denk geldim yorumunuza
Mesaj tekrarıPharmaton vitamin takviyesi de aşırı aşırı libido yükseltiyor bu aradaekstra enerji verdiği için mi bilmiyorum ama sürekli bir istek hali oluyor
İçinde gingseng var o yüzden öylePharmaton vitamin takviyesi de aşırı aşırı libido yükseltiyor bu aradaekstra enerji verdiği için mi bilmiyorum ama sürekli bir istek hali oluyor
Kilo aldırıyor mu peki bu zımbırtı? Vitamin takviyelerinden nefret ederim annemle kocam bir olmuş bu ara çok zayıfladım diye burnuma pharmaton dayıyorlar.Pharmaton vitamin takviyesi de aşırı aşırı libido yükseltiyor bu aradaekstra enerji verdiği için mi bilmiyorum ama sürekli bir istek hali oluyor
İnşallah. Allah razı olsun.Hatta şöyle söyleyim havuç suyu için Saraçoğlu da libido yükselttiğini yazmış sitesinde . Onu okuyunca dank ettim ben . İnşallah fayda goreceginize inanıyorum