Libido yükseltmek için en etkili yiyecekler nelerdir denenmis dediğiniz

Yiyecek içecekle olmaz oo içten gelecek

Havucun kendini yemek aynı etkiyi yapmaz mı
Ben hafıza için havuç suyu yapıyordum Saraçoğlu nün tavsiyesiyle. Günde bir çay bardağı gece yatmadan önce. Saraçoğlu bunun için havucun kendisi değil suyunun sıkılması gerektiğini anlatıyordu. Sıkmak zor gelirse günde iki büyük havuç tüketin yatmadan önce. Böyle bir deneyin

Denicem tabi iyi ki denk geldim yorumunuza

Pharmaton vitamin takviyesi de aşırı aşırı libido yükseltiyor bu arada ekstra enerji verdiği için mi bilmiyorum ama sürekli bir istek hali oluyor

Pharmaton vitamin takviyesi de aşırı aşırı libido yükseltiyor bu arada ekstra enerji verdiği için mi bilmiyorum ama sürekli bir istek hali oluyor
Kilo aldırıyor mu peki bu zımbırtı? Vitamin takviyelerinden nefret ederim annemle kocam bir olmuş bu ara çok zayıfladım diye burnuma pharmaton dayıyorlar.

Enerjin yükselmesi başka libido başka. 2 kişi al önüne ikisine de ballı fındıklı muz yedir. Biri ateş bastı der, birinin gözlerinden ateş çıkar partnerine yanaşır. Seksi sevmekle alakalı bu durum. Seksi seviyor ve yeteri kadar azgınsanız enerji yapacak yiyecekler belli ben bi çerez tabağı yapıyorum bide bi kaseye muzu küp küp doğrayıp 2 yrmek kaşığı bal gezdirip fındık ceviz kırığı döküyorum üstüne hemn lezzetli hem performans açısından müko.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…