- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
-
- Konu Sahibi Balbocegi25
Benide alın benideeKanka tam bize göre konumybiglove öyle kadınlar yok diyenlere 'öyle kadınlar var ki aklınız şaşar' haberiniz olsun yani. Yeme içmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum, libidosal bir olay
yeme icmeyle alakasi yoksa daha kötü yaaaKanka tam bize göre konumybiglove öyle kadınlar yok diyenlere 'öyle kadınlar var ki aklınız şaşar' haberiniz olsun yani. Yeme içmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum, libidosal bir olay
Hadi yayasnaz durum cok ciddi
Kanka tam bize göre konumybiglove öyle kadınlar yok diyenlere 'öyle kadınlar var ki aklınız şaşar' haberiniz olsun yani. Yeme içmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum, libidosal bir olay
Benide alın benidee
Maşallah Çok özeniyorum sizlere hanımlar, ben eşime yetişmek için süreğen takviye halindeyim, benim için evrene bi olumlama göndersenize hazır bir araya gelmişkenyeme icmeyle alakasi yoksa daha kötü yaaa
Yok kanka sen daha iyi bilirsinyeme icmeyle alakasi yoksa daha kötü yaaa
Yüksek libidolular grubu varsa olurNereye alıyoz kız senibu da geldi hemen
Sende bi olumlama göndersende esimde bana yetişse he olmamıMaşallah Çok özeniyorum sizlere hanımlar, ben eşime yetişmek için süreğen takviye halindeyim, benim için evrene bi olumlama göndersenize hazır bir araya gelmişken
Kızzz bize de bi yetişenler olsaaaMaşallah Çok özeniyorum sizlere hanımlar, ben eşime yetişmek için süreğen takviye halindeyim, benim için evrene bi olumlama göndersenize hazır bir araya gelmişken
WhatsApp grubu kuruyoz katılmak istersen gelYüksek libidolular grubu varsa olur
Hu huuuuuuuuuuuuuSende bi olumlama göndersende esimde bana yetişse he olmamı
Aman ha kazen görmesin yasak gelememWhatsApp grubu kuruyoz katılmak istersen gel
kankacim kur topigi geliyoruzYüksek libidolular grubu varsa olur
Kız sus çaktırmaAman ha kazen görmesin yasak gelememüyelik iptali olur
Sende bi olumlama göndersende esimde bana yetişse he olmamı
Sevgili sonsuz evren enerjisi yüksek arkadaşların eşlerine bolca enerji nasip et, en kısa sürede kocalarına "az fırsat ver nefes alayım" demek zorunda kalsınlar.Kızzz bize de bi yetişenler olsaaaolumlamayla zor valla
Love bana dedi ama ben yapamamKız sus çaktırmaburda mı kuralım yüksek libidolular grubunu
Affetme valla kurKurarım bak affetmem