Libido yükseltmek için en etkili yiyecekler nelerdir denenmis dediğiniz

Haninlar mesâjlar kaynamis ben tam anlatamadim kendimi galiba kisaca herkese cevap vermis olayim... 16 yillim evliyim mutlu giden ve hic bir sorunumuz olmayan maddi yada manevi bi evliligimiz var cok sukur 3 de yavrumuz... esim ilk zamanlara gore suan cinsellige daha duskun oldu ben ise ilk yillara gire daha geriden gidiyorum cinsellige... esim yakisikla ben mutlu olayim diye iliski sirasinda elinden gelenin fazlasini ama cok cok fazlasini yapar hani benim isim bitti sen napiyosan yap diyen erkeklerden degil beraber baslayip beraber sonlandigimiz iliskilerimiz var... asla benide rahatlatmadan birakmaz... ayrica cokda cekici ve yakisiklidir ... sorum şu benim gunluk streslerimden dolayi muhtemelen bazen aradada olsa isteksizligim oluyor bunu canli tutabilmek icin illaki yiyeceklerinde etkisi oluyordur eminim bunlari ogrenip faydalanmakti... ve surekli isteksiz degilim arada oluyor bende her zaman herzaman daha istekli olmak icin bir yol varmi onu sormak istedim sadece yani yine yeniliyorum esimle ilgili hic bir sikinti yok cunku adam elinden geleninde fazlasini yapiyor benim icin anlatabilmisimdir umarim...

Bal,susam,tarçın karışımı baya işe yarıyor,olmadı bı incir cekirdegi yağı kullanın ama bunlar zaman alan şeyler,bugün yedim akşama alev aldım olmuyor yani,düzenli kullanmak gerekiyor

İncir çekirdeği yağı
Havuç suyu
İnsanın aklına durduk yere sokuyor cinselliği. Ben ikisini de hafıza için kullanıyordum. Libido yükselttiği için bırakmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…