- 26 Şubat 2015
- 3.446
- 2.916
-
- Konu Sahibi Balbocegi25
Katılıyorum. Benim eski koca her şeyi yedi yine de tk yoktu misalEnerjin yükselmesi başka libido başka. 2 kişi al önüne ikisine de ballı fındıklı muz yedir. Biri ateş bastı der, birinin gözlerinden ateş çıkar partnerine yanaşır. Seksi sevmekle alakalı bu durum. Seksi seviyor ve yeteri kadar azgınsanız enerji yapacak yiyecekler belli ben bi çerez tabağı yapıyorum bide bi kaseye muzu küp küp doğrayıp 2 yrmek kaşığı bal gezdirip fındık ceviz kırığı döküyorum üstüne hemn lezzetli hem performans açısından müko.
Valla ben sınav dönemi çok kullandım okul zamanı odaklama sorunu yaşadığım için çok yardımcı oldu bir de çalışma hayatında da yoğunluk olduğu zaman da ara ara kullandım aşırı enerji veriyor kilo olarakta sabah kahvaltı sonrası içerseniz sorun olmaz gün içinde enerjisini alırsınız bende olmamıştı ama kişiden kişiye değişebilir mi bilemedim ama eksik vitaminleri tamamladığı için valla ele yüze renk geliyoKilo aldırıyor mu peki bu zımbırtı? Vitamin takviyelerinden nefret ederim annemle kocam bir olmuş bu ara çok zayıfladım diye burnuma pharmaton dayıyorlar.
Deneyeyim o zaman. Üç gündür o bana bakıyor ben ona bakıyorumValla ben sınav dönemi çok kullandım okul zamanı odaklama sorunu yaşadığım için çok yardımcı oldu bir de çalışma hayatında da yoğunluk olduğu zaman da ara ara kullandım aşırı enerji veriyor kilo olarakta sabah kahvaltı sonrası içerseniz sorun olmaz gün içinde enerjisini alırsınız bende olmamıştı ama kişiden kişiye değişebilir mi bilemedim ama eksik vitaminleri tamamladığı için valla ele yüze renk geliyo
Her yönden şifa olsunDeneyeyim o zaman. Üç gündür o bana bakıyor ben ona bakıyorum
Alkolün etkisi tamam.genis omuz ne alakaEn etkilisi geniş omuzlar ve biraz alkol :))