- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
-
- Konu Sahibi Cikolatafistik
Canım sanırım cinselliğe ara vermişsiniz de ondan olmuş bu kadar .bende de oluyor bazen uyuyamıyorum o derece. hadi ankarada bir partner vardı da burada o da yok ne yapalım elizabet ,elidor
Devam ettrseydn yaa konusmayi guzel guzel okuyorduk
Bu saatten sonra da lazım, hayattayım sonucta dı mıEn azından varmış çalmışlar.
Sen de üzdün.Bu saatten sonra da lazım, hayattayım sonucta dı mı
Hormonlara baktrman gerekiyor kuzu seninde yasin daha genc bak millete uyku uyutmuyorKızlar sizi okuduktan sonra kendimi sorunlu olarak gormeye basladım. En son sevıstıgımde Tansu cıller basbakandıagagahagaga, saka saka. Ama coookkkk oldu. Ve hıc uyuyamayacak dereceye gelmedim.
Ama benim içim falan mı öldü
Yok cnm birini gerçekten arzulayınca uyku muyku hak getire.Kızlar sizi okuduktan sonra kendimi sorunlu olarak gormeye basladım. En son sevıstıgımde Tansu cıller basbakandıagagahagaga, saka saka. Ama coookkkk oldu. Ve hıc uyuyamayacak dereceye gelmedim.
Bence sen akıllı kadınsın uyuyan devi uyandırmamayı biliyorsun.Kızlar sizi okuduktan sonra kendimi sorunlu olarak gormeye basladım. En son sevıstıgımde Tansu cıller basbakandıagagahagaga, saka saka. Ama coookkkk oldu. Ve hıc uyuyamayacak dereceye gelmedim.
Hepimiz fakeyiz ozaman.kinanirim fake denir vs diye cekindim
Hormonlara baktrman gerekiyor kuzu seninde yasin daha genc bak millete uyku uyutmuyor
Cok guzel soyledın. Bırı yok, arzuladığım begendıgım bırı yok. Olsa belki bu duruma gelirdim. Kuru kuru gelmemisim bencede.Yok cnm birini gerçekten arzulayınca uyku muyku hak getire.
Bence seni son zamanlarda ateşleyecek biri olmamış.
olur olur. şu covit olayı bir bitsin bak neler olur.Cok guzel soyledın. Bırı yok, arzuladığım begendıgım bırı yok. Olsa belki bu duruma gelirdim. Kuru kuru gelmemisim bencede.
Sevısemeyecegımı bildigim ıcın aklıma getirmiyorum galiba, ogrenılmıs caresızlıkBence sen akıllı kadınsın uyuyan devi uyandırmamayı biliyorsun.
Birkanı getirelim mi kuzumCok guzel soyledın. Bırı yok, arzuladığım begendıgım bırı yok. Olsa belki bu duruma gelirdim. Kuru kuru gelmemisim bencede.
Hemen...Birkanı getirelim mi kuzum
Hemen getrtelim settedir simdi oHemen...
neden ya şurda fantazilerimizi konusuyoduk başim donmus olabilir
Kadına çözüm bulmadın konuşuyorsun.Acil cinsellik desteği sunman lazım