- 26 Eylül 2020
- 30
- 8
- 40
-
- Konu Sahibi Cikolatafistik
Öncelikle fake değilim.adet olmama bir hafta var ama ben böyle bişi yasamadim.Lutfen kınamayın ama acayip bir cinsellik yaşama arzusu son iki gündür oldu.calisirken bile kendimi başkasıyla sevişirken düşünür buldum.gece uyumadan onca fantaziler...yedi yirmidort susayinca şu istersin ya hep seks düşünmüştüm.ustelik menopoza da az kaldı.oyle bir istek ki çok fazla istegimin oldunu bugun anladım.dun çok acayiptim.bugun cinsellik yaşamak için hayal kurduğum adamı karşımda görünce tiksindim.
Bende mi bir anormallik var, yoksa bunlar normal mi?her gün böyle değilim.bazen oluyo
İlle de dalga geçilecek.varolus sebebimiz cinsellik.hayvanlar dilediği gibi yaşıyor ama bız bunu konuşuyoruz bile.yazikŞap mı atsan yemeğine ne yapsak bilemedim
İlle de dalga geçilecek.varolus sebebimiz cinsellik.hayvanlar dilediği gibi yaşıyor ama bız bunu konuşuyoruz bile.yazik
Yazmayın bana ciddi yorum istiyorum.Yoo hani böyle cinsellik ulaşamayacağınız bi yerdeymiş gibi anlatmışsınız ne bileyim partner yokmuş gibi, olsa sevişirdiniz geçerdi herhalde, böyle bakınca geriye şap kalıyor
Yazmayın bana ciddi yorum istiyorum.
Değilim ama.evliyken cinsellik istemiyordumDönemsel artıslardir bazen olur oyleevli degilsiniz sanirim evli olsaydiniz bu durumu degerlendirirdiniz
Başımı döndürecek kadar bir artışDönemsel artıslardir bazen olur oyleevli degilsiniz sanirim evli olsaydiniz bu durumu degerlendirirdiniz
Izdırap veriyor.ise konsantre olamıyorum dusununİnsana ara ara vuruyor bence, bende olmuyor diyen (bir kere bile yaşamış olanlar) yalan söyler.
Bu ay hormonlarınız fazla çalışmıştır yada yedikleriniz tetiklenmiştir.
Bence sende gariplik yok ortasını bulduğunuz sürece normal ve güzel şeyler bunlar
Alla alla bu etki gecmezse bi doktora gidin istersenizBaşımı döndürecek kadar bir artış
Bence bedenim bu son şans.cocugu yaptın yaptın diyor.ya. Da hormonların dengesizlesti stres yaş yada kilodanİnsana ara ara vuruyor bence, bende olmuyor diyen (bir kere bile yaşamış olanlar) yalan söyler.
Bu ay hormonlarınız fazla çalışmıştır yada yedikleriniz tetiklenmiştir.
Bence sende gariplik yok ortasını bulduğunuz sürece normal ve güzel şeyler bunlar
Bugün iyiyim.neydi o öyle.surwkli seks hayaliAlla alla bu etki gecmezse bi doktora gidin isterseniz
Bu duruma çok taktmışsınız ben neden böyleyim diye sorgulamayı kesip başka şeylere yöneldiğinizde zamanla azalıcaktır kesinlikle.Izdırap veriyor.ise konsantre olamıyorum dusunun
.kinanirim fake denir vs diye cekindimHormonlar yani her insanın ihtiyaçları var garip birsey değil birde daha önce cinsellik yaşayıp uzun zamandır hiç yasamadiysaniz daha fazla olur o istek
Bana bir koca lazım o da bu gece lazımÖncelikle fake değilim.adet olmama bir hafta var ama ben böyle bişi yasamadim.Lutfen kınamayın ama acayip bir cinsellik yaşama arzusu son iki gündür oldu.calisirken bile kendimi başkasıyla sevişirken düşünür buldum.gece uyumadan onca fantaziler...yedi yirmidort susayinca şu istersin ya hep seks düşünmüştüm.ustelik menopoza da az kaldı.oyle bir istek ki çok fazla istegimin oldunu bugun anladım.dun çok acayiptim.bugun cinsellik yaşamak için hayal kurduğum adamı karşımda görünce tiksindim.
Bende mi bir anormallik var, yoksa bunlar normal mi?her gün böyle değilim.bazen oluyo
Izdırap verecek sekildeyse bu ıstek ve bekarım demıssınız, bunu kesmek sızın elinizde.. masturbasyon yapın mesela..Izdırap veriyor.ise konsantre olamıyorum dusunun