Libido artisi

Cikolatafistik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
30
8
40
Öncelikle fake değilim.adet olmama bir hafta var ama ben böyle bişi yasamadim.Lutfen kınamayın ama acayip bir cinsellik yaşama arzusu son iki gündür oldu.calisirken bile kendimi başkasıyla sevişirken düşünür buldum.gece uyumadan onca fantaziler...yedi yirmidort susayinca şu istersin ya hep seks düşünmüştüm.ustelik menopoza da az kaldı.oyle bir istek ki çok fazla istegimin oldunu bugun anladım.dun çok acayiptim.bugun cinsellik yaşamak için hayal kurduğum adamı karşımda görünce tiksindim.
Bende mi bir anormallik var, yoksa bunlar normal mi?her gün böyle değilim.bazen oluyo

Şap mı atsan yemeğine ne yapsak bilemedim

İlle de dalga geçilecek.varolus sebebimiz cinsellik.hayvanlar dilediği gibi yaşıyor ama bız bunu konuşuyoruz bile.yazik

Yoo hani böyle cinsellik ulaşamayacağınız bi yerdeymiş gibi anlatmışsınız ne bileyim partner yokmuş gibi, olsa sevişirdiniz geçerdi herhalde, böyle bakınca geriye şap kalıyor

Izdırap veriyor.ise konsantre olamıyorum dusunun

Bence bedenim bu son şans.cocugu yaptın yaptın diyor.ya. Da hormonların dengesizlesti stres yaş yada kilodan

Izdırap veriyor.ise konsantre olamıyorum dusunun
Bu duruma çok taktmışsınız ben neden böyleyim diye sorgulamayı kesip başka şeylere yöneldiğinizde zamanla azalıcaktır kesinlikle.
Anlattığınız durum bir rahatsızlık türü ama öyle sonralardan çıkan bir durum değil öyle bir probleminiz olsa 20 li yaşlarınızda başlardı sizin ki normal bir libido artışına benziyor

Bana bir koca lazım o da bu gece lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…