- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
-
- Konu Sahibi Cikolatafistik
Olmuyor.syni şey diilIzdırap verecek sekildeyse bu ıstek ve bekarım demıssınız, bunu kesmek sızın elinizde.. masturbasyon yapın mesela..
Neden yapmiyorsunuz?
Kadına çözüm bulmadın konuşuyorsun.Yoo hani böyle cinsellik ulaşamayacağınız bi yerdeymiş gibi anlatmışsınız ne bileyim partner yokmuş gibi, olsa sevişirdiniz geçerdi herhalde, böyle bakınca geriye şap kalıyor
Dedigim gibi anlik yukselmeler olabiliyor hormonlarinizdandirBugün iyiyim.neydi o öyle.surwkli seks hayali
E adamı gorunce de tiksinti gelmıs.Olmuyor.syni şey diil
Ben sundum kabul etmedıKadına çözüm bulmadın konuşuyorsun.Acil cinsellik desteği sunman lazım
Ahaha benim gibi bir kişi dahaBende 3 gundur asiri derecede kocami istiyorum
Mastürbasyon bir ilişkinin yerini tutamaz.kendini kandırmaca.o yüzden sevmiyorumE adamı gorunce de tiksinti gelmıs.
Aynı sey olacak kıvamdakı sey ne peki?
Tamam adamı gorunce de tiksinti gelmıs, baska yolu var mı?Mastürbasyon bir ilişkinin yerini tutamaz.kendini kandırmaca.o yüzden sevmiyorum
Gecen hafta regl dim esimin burnundan getirdimAhaha benim gibi bir kişi dahavalla regliyken bu konuyu okumak beni üzdü reglimin bitmesini dört gözle bekliyorum resmen
Bence bedenim bu son şans.cocugu yaptın yaptın diyor.ya. Da hormonların dengesizlesti stres yaş yada kilodan
bekarken bana da oluyordu uçuşa geçiyordum bazenBaşımı döndürecek kadar bir artış
yazmayım şimdiTamam adamı gorunce de tiksinti gelmıs, baska yolu var mı?
Yaz yaz merak ettim.yazmayım şimdi
şeyler var ya hani titreşimli kiprasimli istedigin her boyuttaYaz yaz merak ettim.
Adamdan tıksıntı geldı, masturbasyon yap dedim seksin yerını tutmaz dedı.
Geriye ne kaldı Allah askına yaz, ben de ogreneyım
Kesinlikle bu durumda iş görür vibratör. Tabi sevişme kısmı eksik kalır ama o coşkun his biraz durulur.şeyler var ya hani titreşimli kiprasimli istedigin her boyutta
E tamam masturbasyon iste.şeyler var ya hani titreşimli kiprasimli istedigin her boyutta
kalmaz kalmaz hayal gücü herşeydirKesinlikle bu durumda iş görür vibratör. Tabi sevişme kısmı eksik kalır ama o coşkun his biraz durulur.