- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- Konu Sahibi Cikolatafistik
Konu sahibini karistirdin galibabaskasinin mesajinimi sizinki gibi okudum ben acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu sahibini karistirdin galibabaskasinin mesajinimi sizinki gibi okudum ben acaba
allahim ya ben saf saf konu sahibiyle konusuyorum saniyorum iyimiTamam bu ben değilim.
gel gelelim burası okul değilTürkçe'de w harfi bulunmaz.
Ben de öğretmen değilim. Uyarıyorum gözlerimize yazık çünkü.gel gelelim burası okul değil
Bende bilmiyorum çok saçma yan etkileri vardı ilacın hala aklımdadır o yüzdenBuna cok güldüm kumar oynamak ne alaka yahu
Üzdünallahim ya ben saf saf konu sahibiyle konusuyorum saniyorum iyimi
konu sahibiylede hic konusmamisim halbuki
okuma göz ardı edersin senin gözüne yazık diye alışkanlıklarımdan WazgeçememBen de öğretmen değilim. Uyarıyorum gözlerimize yazık çünkü.
Ya n'olur e-nabızdan filan bulun o ilacı. Neymiş ki o? Kumar isteği ilk defa duydum.Acaba farklı herhangi bir ilaç kullandınızmı bu aralar
Ben bir ara bir ilaç kullanıyordum ne ilacı olduğunu kesinlkle hatırlamasam da yan etkileri okuduğum için aklımda kalmıştı çol saçma yan etkisi olunca
Aşırı derecede cinsel istek, karşı tarafı rahatsız edicek şekilde cinsel arzu ve aşırı derecede kumar oynama isteği diye yan etkileri vardı
Sizde acaba farklı bir ilaç mı içteniz yan etkisi olabilir
Not: düşününce hatırladım sanırım süt hormonlrı rtmıştı vücudumda daha hamile bile değildim o zman verilen bir ilaççtı yanlış hatırlmdıysam
Çok zaman oldu ilk evlendiğim yıllrdı 7 sene olmuştur garanti ama yanlış hatırlamadıysam işte prolaktin hormonu süt hormonu çok artmıştı vücutta onun için vermişti doktor daha hatırlamadığı. Çok saçma yan etkileri vardı ama iyi gelmiştiYa n'olur e-nabızdan filan bulun o ilacı. Neymiş ki o? Kumar isteği ilk defa duydum.
Geçmiş olsun. Artık nerde ilaç görürsem yan etkilerini okuyacağım.Çok zaman oldu ilk evlendiğim yıllrdı 7 sene olmuştur garanti ama yanlış hatırlamadıysam işte prolaktin hormonu süt hormonu çok artmıştı vücutta onun için vermişti doktor daha hatırlamadığı. Çok saçma yan etkileri vardı ama iyi gelmişti
Ya n'olur e-nabızdan filan bulun o ilacı. Neymiş ki o? Kumar isteği ilk defa duydum.
Buraya resim eklenmiyor ama O ilaçlar seks ve kumar bağımlısı yapıyorÇok zaman oldu ilk evlendiğim yıllrdı 7 sene olmuştur garanti ama yanlış hatırlamadıysam işte prolaktin hormonu süt hormonu çok artmıştı vücutta onun için vermişti doktor daha hatırlamadığı. Çok saçma yan etkileri vardı ama iyi gelmişti
Konunuzu okuduğumda kesinlikle fake olduğunuzu düşünmedim bu mesajdan sonra emin oldum. Başınız dönüyor ızdıraptan, o derece başınıza vurmuş ama prensip olarak mastürbasyon yapmıyorsunuz ahajsajha. Saçmalamayın Allah aşkına, bu kadar düz duvara tırmanan insan hiç düşünmeden yapar onu. İlişkinin yirini titmiyir, mistirbisyin sivmiyirim demez. Siz milletin yorumunu merak edip ağızdan laf almaya çalışıyorsunuz belli ki, ne gereksiz bir çaba.Mastürbasyon bir ilişkinin yerini tutamaz.kendini kandırmaca.o yüzden sevmiyorum
Yok olmadım vallahi olurdum ama benim koca da iş yokBuraya resim eklenmiyor ama O ilaçlar seks ve kumar bağımlısı yapıyor
Şok oldum.Buraya resim eklenmiyor ama O ilaçlar seks ve kumar bağımlısı yapıyor
V.wala bekarsın mastürbasyona da olmuyo diyosun enerjini atmalısın ew işine wer kendini yorul yoksa sinir we kasık ağrısı çekebilirsin
Bende de yok. Sadece guluslerımı degıl hayallerimi de caldılarasfagagagaBende yok hayal gücü
Hatlar karıştıNerde dedim.
En azından varmış çalmışlar.Bende de yok. Sadece guluslerımı degıl hayallerimi de caldılarasfagagaga