Libido artisi

Acaba farklı herhangi bir ilaç kullandınızmı bu aralar
Ben bir ara bir ilaç kullanıyordum ne ilacı olduğunu kesinlkle hatırlamasam da yan etkileri okuduğum için aklımda kalmıştı çol saçma yan etkisi olunca
Aşırı derecede cinsel istek, karşı tarafı rahatsız edicek şekilde cinsel arzu ve aşırı derecede kumar oynama isteği diye yan etkileri vardı
Sizde acaba farklı bir ilaç mı içteniz yan etkisi olabilir
Not: düşününce hatırladım sanırım süt hormonlrı rtmıştı vücudumda daha hamile bile değildim o zman verilen bir ilaççtı yanlış hatırlmdıysam
Ya n'olur e-nabızdan filan bulun o ilacı. Neymiş ki o? Kumar isteği ilk defa duydum. 🤣

Ya n'olur e-nabızdan filan bulun o ilacı. Neymiş ki o? Kumar isteği ilk defa duydum. 🤣
Çok zaman oldu ilk evlendiğim yıllrdı 7 sene olmuştur garanti ama yanlış hatırlamadıysam işte prolaktin hormonu süt hormonu çok artmıştı vücutta onun için vermişti doktor daha hatırlamadığı. Çok saçma yan etkileri vardı ama iyi gelmişti

Çok zaman oldu ilk evlendiğim yıllrdı 7 sene olmuştur garanti ama yanlış hatırlamadıysam işte prolaktin hormonu süt hormonu çok artmıştı vücutta onun için vermişti doktor daha hatırlamadığı. Çok saçma yan etkileri vardı ama iyi gelmişti
Geçmiş olsun. 🤗 Artık nerde ilaç görürsem yan etkilerini okuyacağım. 🤣

Buraya resim eklenmiyor ama O ilaçlar seks ve kumar bağımlısı yapıyor

Mastürbasyon bir ilişkinin yerini tutamaz.kendini kandırmaca.o yüzden sevmiyorum
Konunuzu okuduğumda kesinlikle fake olduğunuzu düşünmedim bu mesajdan sonra emin oldum. Başınız dönüyor ızdıraptan, o derece başınıza vurmuş ama prensip olarak mastürbasyon yapmıyorsunuz ahajsajha. Saçmalamayın Allah aşkına, bu kadar düz duvara tırmanan insan hiç düşünmeden yapar onu. İlişkinin yirini titmiyir, mistirbisyin sivmiyirim demez. Siz milletin yorumunu merak edip ağızdan laf almaya çalışıyorsunuz belli ki, ne gereksiz bir çaba.

X