Libido artisi

Öncelikle fake değilim.adet olmama bir hafta var ama ben böyle bişi yasamadim.Lutfen kınamayın ama acayip bir cinsellik yaşama arzusu son iki gündür oldu.calisirken bile kendimi başkasıyla sevişirken düşünür buldum.gece uyumadan onca fantaziler...yedi yirmidort susayinca şu istersin ya hep seks düşünmüştüm.ustelik menopoza da az kaldı.oyle bir istek ki çok fazla istegimin oldunu bugun anladım.dun çok acayiptim.bugun cinsellik yaşamak için hayal kurduğum adamı karşımda görünce tiksindim.
Bende mi bir anormallik var, yoksa bunlar normal mi?her gün böyle değilim.bazen oluyo
Hormon dengeniz bozulmuş olabilir. Bi doktora görünseniz?

Öncelikle fake değilim.adet olmama bir hafta var ama ben böyle bişi yasamadim.Lutfen kınamayın ama acayip bir cinsellik yaşama arzusu son iki gündür oldu.calisirken bile kendimi başkasıyla sevişirken düşünür buldum.gece uyumadan onca fantaziler...yedi yirmidort susayinca şu istersin ya hep seks düşünmüştüm.ustelik menopoza da az kaldı.oyle bir istek ki çok fazla istegimin oldunu bugun anladım.dun çok acayiptim.bugun cinsellik yaşamak için hayal kurduğum adamı karşımda görünce tiksindim.
Bende mi bir anormallik var, yoksa bunlar normal mi?her gün böyle değilim.bazen oluyo
Acaba farklı herhangi bir ilaç kullandınızmı bu aralar
Ben bir ara bir ilaç kullanıyordum ne ilacı olduğunu kesinlkle hatırlamasam da yan etkileri okuduğum için aklımda kalmıştı çol saçma yan etkisi olunca
Aşırı derecede cinsel istek, karşı tarafı rahatsız edicek şekilde cinsel arzu ve aşırı derecede kumar oynama isteği diye yan etkileri vardı
Sizde acaba farklı bir ilaç mı içteniz yan etkisi olabilir
Not: düşününce hatırladım sanırım süt hormonlrı rtmıştı vücudumda daha hamile bile değildim o zman verilen bir ilaççtı yanlış hatırlmdıysam

bence arada olur öyle şeyler bazen bendede olurdu bekarlık günlerimde sende bekarsan mastürbasyon yapabilirsin anca öyle geçiyo çünki ertesi gün normale dönerdim

X