- 17 Aralık 2015
- 26.426
- 48.115
- Konu Sahibi Cikolatafistik
masturbasyon diyince benim aklima direk parmak geliyorE tamam masturbasyon iste.
Seksin yerını tutmuyor dedı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masturbasyon diyince benim aklima direk parmak geliyorE tamam masturbasyon iste.
Seksin yerını tutmuyor dedı.
Benım aklıma genel geliyor afsgshahajmasturbasyon diyince benim aklima direk parmak geliyor
Sevdigi bir unluyle de hayal kurar istemasturbasyon diyince benim aklima direk parmak geliyor
Hormon dengeniz bozulmuş olabilir. Bi doktora görünseniz?Öncelikle fake değilim.adet olmama bir hafta var ama ben böyle bişi yasamadim.Lutfen kınamayın ama acayip bir cinsellik yaşama arzusu son iki gündür oldu.calisirken bile kendimi başkasıyla sevişirken düşünür buldum.gece uyumadan onca fantaziler...yedi yirmidort susayinca şu istersin ya hep seks düşünmüştüm.ustelik menopoza da az kaldı.oyle bir istek ki çok fazla istegimin oldunu bugun anladım.dun çok acayiptim.bugun cinsellik yaşamak için hayal kurduğum adamı karşımda görünce tiksindim.
Bende mi bir anormallik var, yoksa bunlar normal mi?her gün böyle değilim.bazen oluyo
yok ya ne ünlüsü nutella falan surebilirSevdigi bir unluyle de hayal kurar iste
Bende yok hayal gücükalmaz kalmaz hayal gücü herşeydir
nasi yok ya basim donene kadar aklima geliyor dedin ya işteBende yok hayal gücü
Nerde dedim.nasi yok ya basim donene kadar aklima geliyor dedin ya işte
o baş boşa dönmuyordur
Acaba farklı herhangi bir ilaç kullandınızmı bu aralarÖncelikle fake değilim.adet olmama bir hafta var ama ben böyle bişi yasamadim.Lutfen kınamayın ama acayip bir cinsellik yaşama arzusu son iki gündür oldu.calisirken bile kendimi başkasıyla sevişirken düşünür buldum.gece uyumadan onca fantaziler...yedi yirmidort susayinca şu istersin ya hep seks düşünmüştüm.ustelik menopoza da az kaldı.oyle bir istek ki çok fazla istegimin oldunu bugun anladım.dun çok acayiptim.bugun cinsellik yaşamak için hayal kurduğum adamı karşımda görünce tiksindim.
Bende mi bir anormallik var, yoksa bunlar normal mi?her gün böyle değilim.bazen oluyo
baskasinin mesajinimi sizinki gibi okudum ben acabaNerde dedim.
Bence evet.baskasinin mesajinimi sizinki gibi okudum ben acaba
işte burdaBaşımı döndürecek kadar bir artış
wala bekarsın mastürbasyona da olmuyo diyosun enerjini atmalısın ew işine wer kendini yorul yoksa sinir we kasık ağrısı çekebilirsinOlmuyor.syni şey diil
Buna cok güldüm kumar oynamak ne alaka yahuaşırı derecede kumar oynama isteği diye yan etkileri vardı
Tamam bu ben değilim.işte burda
Türkçe'de w harfi bulunmaz.wala bekarsın mastürbasyona da olmuyo diyosun enerjini atmalısın ew işine wer kendini yorul yoksa sinir we kasık ağrısı çekebilirsin