- 3 Aralık 2024
- 52
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi uzgunkuslar
-
Onlardan vermedi prolaktini düşürmek için dostinex verdiAMH değerin güzel. LH aşırı yüksek değil hamile kaldığımda benim 12'di. Özel ilaç derken yumurta uyarıcı ilaçlardan bahsetmiş olabilir klomen, femara vb. Korkmayın
En yüksek 28’i gördüm yarın tekrardan hormon testi yaptıracağım bakalım.evet devlette yaptırdım.prolaktin için bi hap verdi onu kullanıyorum. Lh için bişey demedi amh görünce anlamadım pek. Bende göğüs hassasiyeti yada ağrısı yok senin prolaktin kaçtı ?
Hiç sıkıntı yapmayın çok fazla yüksek değil zatenEn yüksek 28’i gördüm yarın tekrardan hormon testi yaptıracağım bakalım.
Benimde 47 di . Doktor asla çocuğun olmaz vs baya kararttı beni . Başka bir doktora gittim dostinex vermişti yarımşar kullanıyordum 3 gün kullandım galiba . Sonra regl oldum ve hamile kalmışım o ayArkadaşlar hepimize merhaba,
Dünden beri kendimi o kadar çıkmazda hissediyorum ki ne yapıcağımı bilemiyorum.
Dün doktora gittim çocuk istediğimi ve bir kontrol ettirmek istediğimi belirttim. Adetlerim gayet düzenlidir ve bir problem yaşamıyorum. adetimin 2. Günü diye de belirttim ardından hem ultrasonlar hemde alttan muayene etti folikül sayısının 9 olduğunu söyledi ve hiç bir sıkıntım olmadığını söyledi. Ardından kan testi verdim kan sonuçlarında referans aralığın dışında kalan tek kan sonucum Prolaktin görünüyor ama Lh yüksek olduğunu belirtti östrojenimin çok düşük olduğunu ve yumurta problemim olacağını özel ilaçlar kullanmam gerektiğini, 10 gün sonra çıkıcak amh testini beklememiz gerektiğini söyledi. Size sonuçları bırakıyorum aranızda anlayan varsa çok mutlu olurum.
Fsh - 7.26
Estradiol (e2) - 21.65
Lh - 10.71
Tsh - 1.57
Prolaktin - 39.85
Maalesef doktorlar böyle diyebiliyor aslında bu problemi yaşayan bir sürü kadın var ardından ilacı kullanıp gebe kalanlar çok oluyorBenimde 47 di . Doktor asla çocuğun olmaz vs baya kararttı beni . Başka bir doktora gittim dostinex vermişti yarımşar kullanıyordum 3 gün kullandım galiba . Sonra regl oldum ve hamile kalmışım o aytabi ben 2 aylıkken öğrendim düzensiz olduğum için
Evet ama hala gebelik olmadı,üzülüyorumHiç sıkıntı yapmayın çok fazla yüksek değil zaten
İlaç kullandınız mı ?Evet ama hala gebelik olmadı,üzülüyorum
Nasıl bir ilaç ?İlaç kullandınız mı ?
Prolaktini düşürmek içinNasıl bir ilaç ?
Benimde prolaktin yüksekliğim var 73 idi . Lh yüksekliğimiz ayni sizinle bende pkos var . Ama size doktorunuz öyle bsey söylememiş. Siz de yok demekkiArkadaşlar hepimize merhaba,
Dünden beri kendimi o kadar çıkmazda hissediyorum ki ne yapıcağımı bilemiyorum.
Dün doktora gittim çocuk istediğimi ve bir kontrol ettirmek istediğimi belirttim. Adetlerim gayet düzenlidir ve bir problem yaşamıyorum. adetimin 2. Günü diye de belirttim ardından hem ultrasonlar hemde alttan muayene etti folikül sayısının 9 olduğunu söyledi ve hiç bir sıkıntım olmadığını söyledi. Ardından kan testi verdim kan sonuçlarında referans aralığın dışında kalan tek kan sonucum Prolaktin görünüyor ama Lh yüksek olduğunu belirtti östrojenimin çok düşük olduğunu ve yumurta problemim olacağını özel ilaçlar kullanmam gerektiğini, 10 gün sonra çıkıcak amh testini beklememiz gerektiğini söyledi. Size sonuçları bırakıyorum aranızda anlayan varsa çok mutlu olurum.
Fsh - 7.26
Estradiol (e2) - 21.65
Lh - 10.71
Tsh - 1.57
Prolaktin - 39.85
Evet kullandım ve düştü tekrardan yükseldi diye tahmin ediyorum. Tiroid ilacı da kullanıyorum.Prolaktini düşürmek için
Fsh değeriniz nedir ?Benimde prolaktin yüksekliğim var 73 idi . Lh yüksekliğimiz ayni sizinle bende pkos var . Ama size doktorunuz öyle bsey söylememiş. Siz de yok demekki
Çok geçmiş olsunEvet kullandım ve düştü tekrardan yükseldi diye tahmin ediyorum. Tiroid ilacı da kullanıyorum.
Fsh değeriniz nedir ?
Bana 2 3 doktor ultrasyon ile baktığında gayet temiz demişti sorun yok . Sonra tup bebek tedavisine başlamaya sıra gelince alttan muayene de söyledi doktorum . Adetlerim aşırı düzensiz benim . Tüylenme sorunum var çene bölgesinde özellikle. Prolaktin düştü baya ama ilaci bırakınca 20 ye yükseldi. Tup bebek tedavimde 2 hafta önce bitti zaten negatif sonuc aldım şuan ne durumda Prolaktin bilmiyorum.Aslında değerlerimiz aynı sizinle, alttan muayenede mi size pcos teşhisi kondu sırf lh değeriyle olmuyor çünkü bir de adet düzensizliğiniz var mı? Prolaktini düşürdünüz mü ?
Sırf lh ve prolaktin yüksek olduğu için yapılmaz aslında tüp bebek amh değeriniz neydiBana 2 3 doktor ultrasyon ile baktığında gayet temiz demişti sorun yok . Sonra tup bebek tedavisine başlamaya sıra gelince alttan muayene de söyledi doktorum . Adetlerim aşırı düzensiz benim . Tüylenme sorunum var çene bölgesinde özellikle. Prolaktin düştü baya ama ilaci bırakınca 20 ye yükseldi. Tup bebek tedavimde 2 hafta önce bitti zaten negatif sonuc aldım şuan ne durumda Prolaktin bilmiyorum.
Amh 12 benim sadece o yüzden yapmadık. Eşimde sorun var yüzden başladık tedaviye .Sırf lh ve prolaktin yüksek olduğu için yapılmaz aslında tüp bebek amh değeriniz neydi
Amh değerinizden de pcos olduğunuz anlaşılıyor. En kısa zamanda inşallah kucağınız dolar bugünleri unutursunuzAmh 12 benim sadece o yüzden yapmadık. Eşimde sorun var yüzden başladık tedaviye .
Teşekkür ederim . İnşallah hepimizAmh değerinizden de pcos olduğunuz anlaşılıyor. En kısa zamanda inşallah kucağınız dolar bugünleri unutursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?