Hanımlar merhaba..ben adet duzensızlıgı nedenıyle doktora gıttıgımde doktor bana 5 ay adet olmamama rağmen hormon testi yaptırtı,yanı bu test ıcın adet olmamı beklemedı ve bu ıkı hormonum,ozellıkle E2 hormonum cok cok yuksek cıktı..sımdı 3 aylık ılac tedavım bıttı ve test ıcın adet gunumun gelmesını beklıyorum..eğer adet olmazsam bana ne onerebılırsınız..emınım sızlerın ıcınde de boyle sorunlar yasayanlar olmustur,lutfen bır akıl verın bana,nasıl ılacsız dusebılır bu hormon degerlerı
Tesekkurler cevabınız ıcın..galba testere dıslı aslanpencesı de ıyıymıs,bıraz arastırdım,oyle yazıyordu nette..bakayım en son 2 aralıkta adet oldum,eger 2 ocak'a kadar olmazsam yıne doktora gıdıcem,ona gore bunlardan bırıne baslayacagım..
öncelikle geçmiş olsun benimde lh hormonum epey bir yükşek bende geçtigimiz aylarda 2 ay adet olmadım doktorum farlutal diye (yanlış yazdım galiba) verdi onu kullandım ama ilaç bitincede olmadım civanperçemi aslanpençesi ve hayıt tohumunu demleyip içtim 3. Gün adet oldum ama ilacında etkisi olmuştur zaten bende polikistik over var. Bugün hürriyet gazetesinde bununla ilgili güzel bir yazı var bir göz atın derim ama yazdigım kürde çok etkili kuzenimden biliyorum hen adet agrılarınada iyi geliyor Ahmet Marankiden almış görüşmek üzere.
öncelikle geçmiş olsun benimde lh hormonum epey bir yükşek bende geçtigimiz aylarda 2 ay adet olmadım doktorum farlutal diye (yanlış yazdım galiba) verdi onu kullandım ama ilaç bitincede olmadım civanperçemi aslanpençesi ve hayıt tohumunu demleyip içtim 3. Gün adet oldum ama ilacında etkisi olmuştur zaten bende polikistik over var. Bugün hürriyet gazetesinde bununla ilgili güzel bir yazı var bir göz atın derim ama yazdigım kürde çok etkili kuzenimden biliyorum hen adet agrılarınada iyi geliyor Ahmet Marankiden almış görüşmek üzere.
cevabınız ıcın cok tesekkur ederım..benımde 2 ocakta hasta olmam gerekıyodu gene olmadım..mesajı keske dun gorseydım,hemen alırdım gazete ben bır ara hayıt kullanmıstım bana ıyı gelmıstı,bu aralar sınavlar falan cok yogunum,haftaya yıne doktora gıtmeyı dusunuyorum ama galba cyclo progynova adlı ılacı verır yıne..gercı 3 ay ıctım,belkı ust uste tavsıye etmez..offf napcam ya ben,doktora gıtmeden falan mı bunları ıcsem,cunku gordum kı ılacı kesınce zamanında olamadım yıne ayrıca o adet sokturucuyu doktor bana vermemıstı ,cunku ultrasonda bakınca sokturucuyle adet olamazsın demıstı o ay..annemınde benım gıbıymıs eskıden ya,ama bız bu kadar seyler bılıp dert etmıyoduk dıyo..bız stresten olacagımız varsa da olamıyoruz,hay allahım ya bırde acaba bunlardan 1er tatlı kasıgımı demlıcez,ve gunde kac defa? Cevap yazabılırsenız cok sevınırım..
ben doktorunuza danışıp ilaç kullanın derim. hayıt tohumlu karışımı ise 1 tatlı kaşığı koyup demliyorum sabahları içiyorum içine bal karıştırıyorum tadı biraz iyi oluyor. benim doktorum bana adet düzenleyici vermedi çünkü adet düzenleyiciler tedavi değilmiş sadece adetini zamanında getiriyormuş ve eğer bir sorunun varsa daha büyük sorunlara yol açabiliyormuş. kist yapıyormuş. rahim duvarını kalınlaştırıyormuş buda hamile kakmayı engelliyormuş. ayyy çok şey biliyoruz evet çok kafamıza takıyoruz sinir stres ve sonuç işte. doktora gidip onun tedavisini takip edip başka bişey düşünmemek lazım sanırım. allah şifalar versin hepimize.
ben doktorunuza danışıp ilaç kullanın derim. hayıt tohumlu karışımı ise 1 tatlı kaşığı koyup demliyorum sabahları içiyorum içine bal karıştırıyorum tadı biraz iyi oluyor. benim doktorum bana adet düzenleyici vermedi çünkü adet düzenleyiciler tedavi değilmiş sadece adetini zamanında getiriyormuş ve eğer bir sorunun varsa daha büyük sorunlara yol açabiliyormuş. kist yapıyormuş. rahim duvarını kalınlaştırıyormuş buda hamile kakmayı engelliyormuş. ayyy çok şey biliyoruz evet çok kafamıza takıyoruz sinir stres ve sonuç işte. doktora gidip onun tedavisini takip edip başka bişey düşünmemek lazım sanırım. allah şifalar versin hepimize.
ılac kullandım kullanmasına ama bırakınca yıne olmuyorum yıne olmuyorum ınsanlar nasıl tam zamanında oluyo,tam gununde,valla ımrenır oldum ya allahım baska dermansız dert vermesın tabıı,ama bu omur boyu boyle surecek herhalde..ılac ıc,bıtkı ıc,kür yap,bu boyleeee gıdecek..ılacsız hastalanamamak cok sınır bozucu..e bırde dedıgınız bu yan etkılerde var:|
Moralım o kadar bozuk ki,aslında 29 Aralık günü evlenme teklıfı aldım,cok cook mutlu oldum ama şu ılerde cocugum olmazsa fıkrı benım sevınmemı bıle engellıyor..erkek arkadasım o kadar ıyı nıyetlı ve ıyı bır ınsankı,ıstemeye gelmeden once bıle, sırf o zamana kadar parmagımda dursun dıye tektaş almış cnm yaa ekstradan..bu sevıncımı paylasmak ıcın konu bıle acamadım..abartıyor muyum bılmıyorum aslında,offf
benimde fsh larım çok yüksek çıkıyordu ancak 1 hafta aslan pençesi içtim ve fsh ım 90 lardan 8 e düşmüş. doktorumda bunu görünce çok şaşırdı ancak bu seferde e2 hormonum yüksek çıktı. bu nedenlede fsh ın düşmüş olabilir dedi. Bu e2 hormon seviyesi nasıl düşürebilirim lütfen bilgisi olan varmı . şuan doktorum bana doğum kontrol hapı verdı ve önümüzdeki ay e2 in düşerse yumurtalıklarına bakıp. gerekirse dondurucaz dedi. ben evli değilim. şuan çocuk yapmam zor. ne yapabilirim benim gibi olan arkadaşlar varmı aranızda