Gebeliğe Hazırlık Lh hormonu yuksek olup hamile kalan varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nehir444

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
592
459
53
27
23 yaşımdayım yeni evliyim bebek istiyorum ama lh hormonu yuksek cıktı bide insulin yüksek cıktı diğerleri normal seviyede yardım ederseniz çok umutuszum şuan bebek olurmu

3 kere ultrasondan bakıldı hiç böyle bi şey demediler insulin direncin var ama

Benim de 8 mesela bana hafif polikistik over görünümü var dedi doktor. Çünkü lh fsh değerleri 3 katıysa pko olunuyor diye biliyorum
Ay
Benim de 8 mesela bana hafif polikistik over görünümü var dedi doktor. Çünkü lh fsh değerleri 3 katıysa pko olunuyor diye biliyorum
Ya bende düşündüm ama ultrosana da Çıkar di dediler

Peki sizin çocuk olmuyormu ne dedi doktor
yok kuzum olmuyor diye birşey yok kafana takma varsa da çok ciddi bir sendrom değil. Sadece adetler düzensiz olduğu için yumurtlama dönemini belirlemek zorlaşıyor. Ben de ilk zamanlar çok üzülürdüm olmayacak mı diye. Ama doktorum her şekilde olabileceğini ancak biraz zaman alacağını söyledi bana. Hatta üzüldüğümü anlamış ki her kontrole gittiğimde kapıdan çıkarken tekrardan söylüyorum çocuğumuz olacak diyor. O yüzden burada yazılanlara bakıp da sakın kendini üzme dert etme. Çoğu kadında bu sendrom var ve çözülmeyecek durum yok. Ama tabi bu hastalıkta tiroid insülin vs gibi durumlar söz konusu olabiliyor. Mesela ben temmuz ayından beri deniyorum ama meğersem tiroidim varmış onu daha yeni düşürdük. Geçen ay da ilk defa yumurta geliştirici ve yumurta çatlatıcı iğne oldum ama allah nasip etmedi. Çok stres yapmıştım oldu olacak diye. Bu ay ara verdik tedaviye allah büyüktür diyorum ve hiç umudumu yitirmiyorum. Biraz uzun oldu ama sakın stres yapma :)

Ya işte çatlama iğnesi yapılmadı bana hiç

en azından fsh yüksek değil diyorum valla lh 13nolunca yumurtalık da iyi dediler hani olur belki

en azından fsh yüksek değil diyorum valla lh 13nolunca yumurtalık da iyi dediler hani olur belki
evet fsh yüksekliğinde direk tüp bebeğe bile yönlendiriyorlar. Ama lh değeri dediğim gibi yumurta geliştiren veya çatlatan iğneler ilaçlar fazlasıyla var ve çoğu kişi sonuç alıyor. O yüzden sıkıntı yapmayın beslenmenize dikkat edin yürüyüş yapın ve sakın stres yapmayın akışına bırakın olur allahın izniyle

Ne kadar oldu sizin

1 yıl 3 aydır evliyiz ama temmuzdan beri korunmuyoruz henüz olmadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…