- 8 Haziran 2013
- 56.274
- 149.401
Basra sıcakları ülkeye giriş yapmış diyor haberde biri bitmeden diğeri başlıyorBizde yanıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basra sıcakları ülkeye giriş yapmış diyor haberde biri bitmeden diğeri başlıyorBizde yanıyoruz
Burada dört gunyagis gösteriyor, sıcaklık düştü. Sonra yine yüksek yüksek tepelere devamke NevresteBasra sıcakları ülkeye giriş yapmış diyor haberde biri bitmeden diğeri başlıyor
Girecek yer bulamıyorlarBasra sıcakları ülkeye giriş yapmış diyor haberde biri bitmeden diğeri başlıyor
Bana kaç aşkomBizde yanıyoruz
Sınırları kapatmak şartGirecek yer bulamıyorlar
Orası kopsun da yapamasın inşallah,nasil attılar ama otobüstenSınırları kapatmak şart
Yabancı uyruklu biri de otobüste insanların içinde şişeye idrarını yapmış.
Ölüyoruz yaBasra sıcakları ülkeye giriş yapmış diyor haberde biri bitmeden diğeri başlıyor
Maşallah canımBurada dört gunyagis gösteriyor, sıcaklık düştü. Sonra yine yüksek yüksek tepelere devamke Nevreste
Maşallah aşkom siz serinlemişsinizBana kaç aşkom
Sonunda serinledik evet darısı başınıza aşkom,size de bir an önce gelir inşallahMaşallah aşkom siz serinlemişsiniz
Hava çok boğucu birde toz var
İnşallah aşkomSonunda serinledik evet darısı başınıza aşkom,size de bir an önce gelir inşallah
Amin aşkom Bir kaç güne sizin o tarafta serinleyecekmis sanırımİnşallah aşkom
Nevşehir serinmiş özellikle geceleri
Ahhh inşallahAmin aşkom Bir kaç güne sizin o tarafta serinleyecekmis sanırım
Dönene kadar orda serinleyin, dönünce de Nevşehir'deAhhh inşallah
15 gün sonra dönüyoruz zaten
İnşallah aşkomDönene kadar orda serinleyin, dönünce de Nevşehir'de
Şimdi kilolu musunFotoğrafa emoji nasıl konuyor be eski bir halimi buldum gösterecektim size ne kadar zayıfım
Amin aşkomİnşallah aşkom
Gençliğim varmış o zaman aşko beŞimdi kilolu musun
Ben biliyorum o halini deFotoğrafa emoji nasıl konuyor be eski bir halimi buldum gösterecektim size ne kadar zayıfım