Ne oldu şimdiKesinlikle öyle oldu bizim için hala Şaypa bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu şimdiKesinlikle öyle oldu bizim için hala Şaypa bu arada
Çalışkansın da ondanNiye hep ben
Şaypa kalacak adı kaç kere degisirse değişsin, güncel adı Onur olduNe oldu şimdi
Bu hayatı sen seçtin gülümNiye hep ben
Yaptım yaptım
Eksik malzemeyi tahmin ediyorumBenim malzemem eksik
Onur ne ya Şaypa iyiymişŞaypa kalacak adı kaç kere degisirse değişsin, güncel adı Onur oldu
Yoğurt yok. Süt sabah gelecekEksik malzemeyi tahmin ediyorum
Bence de sahibi kafasına sıktı adamın ne derdi varsa,sonra hemen el değiştirdi,oldu sana OnurOnur ne ya Şaypa iyiymiş
Şaypa dan Onur'a çok sert bir geçiş olmamış mı yav.ahshshshŞaypa kalacak adı kaç kere degisirse değişsin, güncel adı Onur oldu
Bana sorsalardı izin vermezdim ama isteŞaypa dan Onur'a çok sert bir geçiş olmamış mı yav.ahshshsh
Bir de çok kazıkOnur ne ya Şaypa iyiymiş
Yazık olmuşBence de sahibi kafasına sıktı adamın ne derdi varsa,sonra hemen el değiştirdi,oldu sana Onur
Diğerleri var hatta bakır kap bile buldumBen başka birsey tahmin etmiştim nevoşum Nevreste
Evet,Allah affetsin ama insanın dengesi kaybolunca yapmayacağı şey yok bence ,o noktaya gelmeyelim hiçYazık olmuş
Kap kk da olay yaratır nevos,o kadar diyorumDiğerleri var hatta bakır kap bile buldum
Napıyoruz kızAynı gün yapmıyoruzdur inşallasıı
Allah korusunEvet,Allah affetsin ama insanın dengesi kaybolunca yapmayacağı şey yok bence ,o noktaya gelmeyelim hiç