- 24 Eylül 2018
- 97.366
- 292.794
Deme öyle, Allah en güzelinden nasip etsin inşallahNasılsa asla bir ev alamayacağız, artık motivasyonum bu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deme öyle, Allah en güzelinden nasip etsin inşallahNasılsa asla bir ev alamayacağız, artık motivasyonum bu.
Bakım gibi mi? Bende de o yok.Sen böyle şeyleri seviyorsun ama ,ben genelde parayı direk kendimle ilgili şeylere harcamayı severim
Anca bir iki güne etki eder aşkom ,amin yarasın hemenGece çok zor gecti aretim ,kendimi iyisin diye gazliyorum ilaçlar etkisini göstermeye başlar bugün herhalde ,düzelirim
Amin cicegimmmAnca bir iki güne etki eder aşkom ,amin yarasın hemen
Bakım ürünleri,kuaför,kitap,kıyafet,ayakkabı falan en çok buralara gidiyorBakım gibi mi? Bende de o yok.
Öyle deyip kapatma nasibini ,hiç belli olmaz canımNasılsa asla bir ev alamayacağız, artık motivasyonum bu.
Bak işte sabah sabah mutlu uyanmıştım, yeni fincanımla içecektim kahvemi. Temizlikçi ablanın zam mesajını gördüm, tüm motivasyonum yerlerde. Gideyim de çay bardağına koyayım ajskjalsÖyle deyip kapatma nasibini ,hiç belli olmaz canım
Yo yo dertlerimizin vizyonumuzu düşürmesine izin veremeyiz,hemen yap kahveni koy fincana resim at bize deBak işte sabah sabah mutlu uyanmıştım, yeni fincanımla içecektim kahvemi. Temizlikçi ablanın zam mesajını gördüm, tüm motivasyonum yerlerde. Gideyim de çay bardağına koyayım ajskjals
Kuaför sıfır. Bakım ürünleri olarak bir tek nemlendirici krem. Alışveriş yaparım bak, bu aralar kilodan dolayı üstüme başıma bir şey alamıyorum diye tüm sermayeyi, çoluk çocuğun rızkını ayakkabıya verdim geçenajsjsjsjBakım ürünleri,kuaför,kitap,kıyafet,ayakkabı falan en çok buralara gidiyor
Yeni fiyatı biraz sindireyim, ondan sonra yapar çekerim hahhahahahYo yo dertlerimizin vizyonumuzu düşürmesine izin veremeyiz,hemen yap kahveni koy fincana resim at bize de
İyi yaptın olur o kadar ,dur daha çocuklar büyüsün okullu olsun onların da çıkıyor ortaya vizyonuKuaför sıfır. Bakım ürünleri olarak bir tek nemlendirici krem. Alışveriş yaparım bak, bu aralar kilodan dolayı üstüme başıma bir şey alamıyorum diye tüm sermayeyi, çoluk çocuğun rızkını ayakkabıya verdim geçenajsjsjsj
Onlar masrafsızken ne kadar harcarsam kârİyi yaptın olur o kadar ,dur daha çocuklar büyüsün okullu olsun onların da çıkıyor ortaya vizyonu
KesinlikleOnlar masrafsızken ne kadar harcarsam kâr
İade kodu al ,yollaBak işte sabah sabah mutlu uyanmıştım, yeni fincanımla içecektim kahvemi. Temizlikçi ablanın zam mesajını gördüm, tüm motivasyonum yerlerde. Gideyim de çay bardağına koyayım ajskjals
Ne sorusuSorum geldi ,acil cevap verin
DMden cevap verilmiştirNe sorusu
Yani sonuçta muayene oldun aşko , tahlilde yaptılar değil mi ?Dahiliye doktoruna randevu aldım, ama zaten dün acile gidince ilaç verdiler,onlar bitmeden dahiliyeye gitmek mantıksız değil mi ?