Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Öyle deyip kapatma nasibini ,hiç belli olmaz canım
Bak işte sabah sabah mutlu uyanmıştım, yeni fincanımla içecektim kahvemi. Temizlikçi ablanın zam mesajını gördüm, tüm motivasyonum yerlerde. Gideyim de çay bardağına koyayım ajskjals

Bak işte sabah sabah mutlu uyanmıştım, yeni fincanımla içecektim kahvemi. Temizlikçi ablanın zam mesajını gördüm, tüm motivasyonum yerlerde. Gideyim de çay bardağına koyayım ajskjals
Yo yo dertlerimizin vizyonumuzu düşürmesine izin veremeyiz,hemen yap kahveni koy fincana resim at bize de :KK53:

Bakım ürünleri,kuaför,kitap,kıyafet,ayakkabı falan en çok buralara gidiyor :KK70:
Kuaför sıfır. Bakım ürünleri olarak bir tek nemlendirici krem. 😭 Alışveriş yaparım bak, bu aralar kilodan dolayı üstüme başıma bir şey alamıyorum diye tüm sermayeyi, çoluk çocuğun rızkını ayakkabıya verdim geçenajsjsjsj

Kuaför sıfır. Bakım ürünleri olarak bir tek nemlendirici krem. 😭 Alışveriş yaparım bak, bu aralar kilodan dolayı üstüme başıma bir şey alamıyorum diye tüm sermayeyi, çoluk çocuğun rızkını ayakkabıya verdim geçenajsjsjsj
İyi yaptın olur o kadar ,dur daha çocuklar büyüsün okullu olsun onların da çıkıyor ortaya vizyonu :KK53:

Dahiliye doktoruna randevu aldım, ama zaten dün acile gidince ilaç verdiler,onlar bitmeden dahiliyeye gitmek mantıksız değil mi ?

X