İnşallah canım benimSağlık olsun, hep beraber olun, mutlu olun, anlaşın da gerisi olur nevosum, en onemlisi beraber olmaniz, yuvanizi da en guzel sekilde kuracaksiniz
Aretim atlamazdı ama heyecan yaptı herhalde hoşgörü bu seferlik sonuçta güzel bir tarif almışsınSadece cenna etıketleyebiliyordu oda yapmamıs kukrişimallahtan tarifimi aldım somonlu sushi
Yanlış anlaşılıp kalp kırmaktan çok korkuyorum, sevindim şimdiŞaka bir yana kuzum takılıyorum
Bütüğüüün herkes alcagını aldı etiket yapıldı pes yani pes
Dogru kukriş tarif hatrına sustum hadıAretim atlamazdı ama heyecan yaptı herhalde hoşgörü bu seferlik sonuçta güzel bir tarif almışsın
Evet aretim ,malum durumlarAretim atlamazdı ama heyecan yaptı herhalde hoşgörü bu seferlik sonuçta güzel bir tarif almışsın
İnşallah aşkoooom
İnşallah aşkolarımOlacak inşallah
Ama ben her ayın 1 inde saat 20.00 - 21.00 arasında konuyu açıyorumBütüğüüün herkes alcagını aldı etiket yapıldı pes yani peskaldı bana sushi işte
Bak kendimi vuracağım vicdan azabındanBütüğüüün herkes alcagını aldı etiket yapıldı pes yani peskaldı bana sushi işte
Nevoos kendi suçumu bastırıyorum suan doğruları soylemenın sırası mıııığAma ben her ayın 1 inde saat 20.00 - 21.00 arasında konuyu açıyorum
Konuş askom konuşAma ben her ayın 1 inde saat 20.00 - 21.00 arasında konuyu açıyorum
Sana ibı dan bir şarkı yollardım amaEvet aretim ,malum durumlar
Yerim. Gel buraya çıtır fıstığımmBak kendimi vuracağım vicdan azabından
Cunku aynı kafa,beyinSana ibı dan bir şarkı yollardım amasen yoklamadan da anlardın hangisi olduğunu
MaşallahBen hemencik yazıp istediklerimi aldim oh ohh
Hemen geldimYerim. Gel buraya çıtır fıstığımm
Nevoos kendi suçumu bastırıyorum suan doğruları soylemenın sırası mıııığ
Aşkom sadece hatırlatma yapıyorKonuş askom konuş