- 24 Eylül 2018
- 97.310
- 292.708
Islak WC terliğiyle ağzına vurmak isteyenler sıraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tabikiEvet ilk yazanı merak ediyor muyuz
İyi olmuş maşallahEvet aşkom aslında sporda olacaktım ama ders iptal oldu ,şansıma
Sondan mıBen tabiki
İnşallah nevoşum en güzel seyler hıc zorluk cıkartmadan bulsun siziBizde eşimle oturduk çay içiyoruz ve seneye bu zamanlar evimizde olacağımızı konuşuyoruzAlacağım koltuk takımının rengini konuşuyoruzHayaller birgün gerçek olur inşallah
Ayyyyyyy ,çok özür dilerim gerçekten, kafam dolu canım ,kusura bakma ,al bana alJenna16 cenna kuşum sana teeesüflerimi iletiyorum bütün siteyi etiketlemişsin. Beni beni bihterini no. Bu kadar mı değerim
İnşallah aşkoooomBizde eşimle oturduk çay içiyoruz ve seneye bu zamanlar evimizde olacağımızı konuşuyoruzAlacağım koltuk takımının rengini konuşuyoruzHayaller birgün gerçek olur inşallah
Olacak inşallahBizde eşimle oturduk çay içiyoruz ve seneye bu zamanlar evimizde olacağımızı konuşuyoruzAlacağım koltuk takımının rengini konuşuyoruzHayaller birgün gerçek olur inşallah
Nevoooş bu bi sırdı hep o jenna yüzünden artık cennam değilSondan mı
Nasıl oldu anlamadım gerçektenNevoooş bu bi sırdı hep o jenna yüzünden artık cennam değil
Al sana gercekten bundan sonra en once beni etıketle bence bu minnoş kalbim daha fazla kırılmasınAyyyyyyy ,çok özür dilerim gerçekten, kafam dolu canım ,kusura bakma ,al bana al
Sadece cenna etıketleyebiliyordu oda yapmamıs kukrişim allahtan tarifimi aldım somonlu sushiaa orişi etiketleyemiyorum yoksa beni engelledin mimavi gözlü suşi perisi
Sağlık olsun, hep beraber olun, mutlu olun, anlaşın da gerisi olur nevosum, en onemlisi beraber olmaniz, yuvanizi da en guzel sekilde kuracaksinizBizde eşimle oturduk çay içiyoruz ve seneye bu zamanlar evimizde olacağımızı konuşuyoruzAlacağım koltuk takımının rengini konuşuyoruzHayaller birgün gerçek olur inşallah
Şaka bir yana kuzum takılıyorumNasıl oldu anlamadım gerçekten
İnşallah canım benimİnşallah nevoşum en güzel seyler hıc zorluk cıkartmadan bulsun sizi
Tamam ,söz inan kasıtlı değil,öyle olsa özür dileyip açıklama yapmam. Kusura bakma tekrarAl sana gercekten bundan sonra en once beni etıketle bence bu minnoş kalbim daha fazla kırılmasın