İnşallah canım benimSağlık olsun, hep beraber olun, mutlu olun, anlaşın da gerisi olur nevosum, en onemlisi beraber olmaniz, yuvanizi da en guzel sekilde kuracaksiniz
Seneye hep beraber olacağız inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimSağlık olsun, hep beraber olun, mutlu olun, anlaşın da gerisi olur nevosum, en onemlisi beraber olmaniz, yuvanizi da en guzel sekilde kuracaksiniz
Aretim atlamazdı ama heyecan yaptı herhalde hoşgörü bu seferlik sonuçta güzel bir tarif almışsınSadece cenna etıketleyebiliyordu oda yapmamıs kukrişim allahtan tarifimi aldım somonlu sushi
Yanlış anlaşılıp kalp kırmaktan çok korkuyorum, sevindim şimdiŞaka bir yana kuzum takılıyorum
Bütüğüüün herkes alcagını aldı etiket yapıldı pes yani pes kaldı bana sushi işte
Açılışı yapalım gel o vakittt tokatciiii
Dogru kukriş tarif hatrına sustum hadıAretim atlamazdı ama heyecan yaptı herhalde hoşgörü bu seferlik sonuçta güzel bir tarif almışsın
Evet aretim ,malum durumlarAretim atlamazdı ama heyecan yaptı herhalde hoşgörü bu seferlik sonuçta güzel bir tarif almışsın
İnşallah aşkoooom
İnşallah aşkolarımOlacak inşallah
İnşallah aşkolarım
Ama ben her ayın 1 inde saat 20.00 - 21.00 arasında konuyu açıyorumBütüğüüün herkes alcagını aldı etiket yapıldı pes yani pes kaldı bana sushi işte
Bak kendimi vuracağım vicdan azabındanBütüğüüün herkes alcagını aldı etiket yapıldı pes yani pes kaldı bana sushi işte
Nevoos kendi suçumu bastırıyorum suan doğruları soylemenın sırası mıııığAma ben her ayın 1 inde saat 20.00 - 21.00 arasında konuyu açıyorum
Konuş askom konuşAma ben her ayın 1 inde saat 20.00 - 21.00 arasında konuyu açıyorum
Sana ibı dan bir şarkı yollardım ama sen yoklamadan da anlardın hangisi olduğunuEvet aretim ,malum durumlar
Yerim. Gel buraya çıtır fıstığımmBak kendimi vuracağım vicdan azabından
Cunku aynı kafa,beyin ahretlik olmak kolay mı?Sana ibı dan bir şarkı yollardım ama sen yoklamadan da anlardın hangisi olduğunu
Maşallah bende kalanlardan nasiplendimBen hemencik yazıp istediklerimi aldim oh ohh
Hemen geldimYerim. Gel buraya çıtır fıstığımm
Nevoos kendi suçumu bastırıyorum suan doğruları soylemenın sırası mıııığ
Aşkom sadece hatırlatma yapıyorKonuş askom konuş
Çak adaşımMaşallah bende kalanlardan nasiplendim