- 8 Haziran 2013
- 56.266
- 149.369
Umut Işık’larım birbir söndüüüleeeerrGünaydın
Gideyim de tarifim için malzemeleri alayım daha sıcak olmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umut Işık’larım birbir söndüüüleeeerrGünaydın
Gideyim de tarifim için malzemeleri alayım daha sıcak olmadan
Yok ya bi ara pembe çatlak kurabiye mi yapsam diye aklımdan geçmedi değilNiye Barbie aşuresi yapsana reels videosunun şarkısı da Barbie şarkısı olur falan mükkk
Ben ciddi değildim ya inşallah sen de ciddi değilsindir.Yok ya bi ara pembe çatlak kurabiye mi yapsam diye aklımdan geçmedi değil
İzlenim olması için mecbur akımları takip etmek gerekiyormuşBen ciddi değildim ya inşallah sen de ciddi değilsindir.
Tamam bu akımı pas geç diğerinde yaparsın.ansjsjs o da Barbie den de beter olur ama neyse.İzlenim olması için mecbur akımları takip etmek gerekiyormuş
Oo my got bu nasıl domates çorbası ,tarifime göz koymuşlarUmut Işık’larım birbir söndüüüleeeerr
Allah kolaylık versinAynen rekor her daim bizde bugün 13 ile 16 arası elektrik kesintisi olacakmış
Kukrim durur mu,yapıştırmış cevabı,ver bakayım ordan yarım kilo böğğrekNe güzel alışverişi tamamlamış uslu uslu dönerken bir de ne göreyim yeni tezgaha indirilen küt böreği
Yapma Barbie diye bir şey yok ahahahahahaBana daha paylaşmak nasip olmadı birde Barbie akımı
Afiyet olduKukrim durur mu,yapıştırmış cevabı,ver bakayım ordan yarım kilo böğğrek
Yarasın benim aretimeAfiyet oldu
Yarasın benim aretime
Merve Boloğurun üstüne kimseyi tanımamTamam bu akımı pas geç diğerinde yaparsın.ansjsjs o da Barbie den de beter olur ama neyse.
İşin falan varsa ben yaparım sen zahmet etme kukrişimOo my got bu nasıl domates çorbası ,tarifime göz koymuşlar
Afiyet olsun en sevdiğimNe güzel alışverişi tamamlamış uslu uslu dönerken bir de ne göreyim yeni tezgaha indirilen küt böreği
Seni mi kıracağım Zennam Akşama tarif geliyor hadi gözünüz aydınYapma Barbie diye bir şey yok ahahahahaha
Fonda oh no eşliğinde ağlayan Zenna ZabbarMerve Boloğurun üstüne kimseyi tanımam
İşin falan varsa ben yaparım sen zahmet etme kukrişim
Afiyet olsun en sevdiğim
Seni mi kıracağım Zennam Akşama tarif geliyor hadi gözünüz aydın
90 lar kızlarına gelsin
Ben deBayılırım