Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salih ve Dede yolda,Sırlar Dünyası ahahahahahahNolmuş anasayfaya? bir an için kanal7 izliyorum sandım.djdjdnd
Niye be sanki Ali Cabbar hahahhahashhdKusucam artık bu şarkıyı dinlemekten.
Ali Cabbar'ı hiç baştan sona dinlemedim kiNiye be sanki Ali Cabbar hahahhahashhd
Her Osmaniyeli biraz ülkücüdür bebeyimajdksjdkjsAli Cabbar'ı hiç baştan sona dinlemedim ki
Ama bu şarkıyı gerçekten severdim de üst üste 2938474 dinlemek zorunda kalınca sevgi mide bulantısına dönüşebiliyor.
Bana niye o kadar baskı kurdun madem ,dinle de dinle Hala da dinlemedimAli Cabbar'ı hiç baştan sona dinlemedim ki
Ama bu şarkıyı gerçekten severdim de üst üste 2938474 dinlemek zorunda kalınca sevgi mide bulantısına dönüşebiliyor.
Bak Yalnız Kurt dinlemekten hiç sıkılmam ama bu bir süre sonra bayıyor.Her Osmaniyeli biraz ülkücüdür bebeyimajdksjdkjs
Ama sen inat ettikçe dinletesim geliyordu. Ali Cabbar güsel diiil zatenBana niye o kadar baskı kurdun madem ,dinle de dinle Hala da dinlemedim
Ben aylardır dinlemiyordum. Eşim gaza gelip açmıştı dün gece, hunharca dinledik, maziye daldık ahsjaBak Yalnız Kurt dinlemekten hiç sıkılmam ama bu bir süre sonra bayıyor.
Seni gidi bad girl seniAma sen inat ettikçe dinletesim geliyordu. Ali Cabbar güsel diiil zaten
Düşünce yok kiYa bunlara laf anlatamazsın engelleyemezsin de ama en azından haber verse bari camları kapatırdın.
O zaman sıkıntı yokBen bol bol harç döktüm nevos adı yağlama heryerden aksın dedim
Ama tadına bayıldık misafir de vardı herkes çok sevdi
Kolay gelsin aşkomGünaydın
Gideyim de tarifim için malzemeleri alayım daha sıcak olmadan
Sağol aşkomKolay gelsin aşkom
Bana daha paylaşmak nasip olmadı birde Barbie akımıNiye be sanki Ali Cabbar hahahhahashhd
Aynen rekor her daim bizde bugün 13 ile 16 arası elektrik kesintisi olacakmış
Niye Barbie aşuresi yapsana reels videosunun şarkısı da Barbie şarkısı olur falan mükkkBana daha paylaşmak nasip olmadı birde Barbie akımı