- 24 Eylül 2018
- 97.300
- 292.690
Bıçaklamıs, o daha da korkunç geliyor bana ya,video vardı,bakamadimNeee hiç yaşanacak günlerde değiliz, kabus ben artık çok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bıçaklamıs, o daha da korkunç geliyor bana ya,video vardı,bakamadimNeee hiç yaşanacak günlerde değiliz, kabus ben artık çok korkuyorum
YarasınSarımsaklı yoğurtta vardı oda yediriyor bir güzel iştah açıcı
Şuan bunları makarnadan 5 dk ara ile 3. Havuçlu kek dilimini yerken yaziyore dahada kilo almazsam kanepeden atacam kendimi
Kukrisimm ya sende bendensin kuzu ama olmaz o tabak 5 e çıkacak yetiş bana pilissss
Sarımsaklı yoğurtta vardı oda yediriyor bir güzel iştah açıcı
Şuan bunları makarnadan 5 dk ara ile 3. Havuçlu kek dilimini yerken yaziyore dahada kilo almazsam kanepeden atacam kendimi
Kukrisimm ya sende bendensin kuzu ama olmaz o tabak 5 e çıkacak yetiş bana pilissss
Amin bacimkooomide fesatligi geçirmez isem tabiYarasın
Amin kuzuAmin bacimkooomide fesatligi geçirmez isem tabi
Beni neden kandırıyorsun sana çok güvenmiştimGece ipuçlarını kaçırdın
Sen kategori açılınca hemen tarif bul ,yaz,onlar fındık fıstık,kaju işlerJenna16 ip uçları kaçtı diyor nevoş sana güveniyorum ne kaçırdım ben
İpucu sadece yenecek bir şey olması,bu bir şey kaçırmadın yaniZamanım da yok geriye gidemem gidiyorum aha sizin olsun tarifler
Onu bilmeyen de buraya gelmesinİpucu sadece yenecek bir şey olması,bu bir şey kaçırmadın yani
Sarımsaklı yoğurtlu seviyorum da uyku yapıyor bende yaSarımsaklı yoğurtta vardı oda yediriyor bir güzel iştah açıcı
Ondan fazla ipucu bekleyen de hayal kurmasınOnu bilmeyen de buraya gelmesin
Ayy zaten oralarda çok karışık tiplerBıçaklamıs, o daha da korkunç geliyor bana ya,video vardı,bakamadim
Kilo almak istiyorsan bak o iyi bişey ye iç yat sende zayiftin sanırım nezamandir görmüyorum seni zalımmSarımsaklı yoğurtlu seviyorum da uyku yapıyor bende ya
Tatlıymış kuzu bak haberin olsunOnu bilmeyen de buraya gelmesin
İyi ki uzağızAyy zaten oralarda çok karışık tipler
Kilo almak istiyorsan bak o iyi bişey ye iç yat sende zayiftin sanırım nezamandir görmüyorum seni zalımm
Ay bugün kimse yanasmasin banaa kokulu kokulu ahahsjd
Kajuyla güzel gider