Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mezeler - OrdövrlerLezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri
Sarımsaklı yoğurtta vardı oda yediriyor bir güzel iştah açıcı
Şuan bunları makarnadan 5 dk ara ile 3. Havuçlu kek dilimini yerken yaziyore dahada kilo almazsam kanepeden atacam kendimi
Kukrisimm ya sende bendensin kuzu ama olmaz o tabak 5 e çıkacak yetiş bana pilissss
Şuan bunları makarnadan 5 dk ara ile 3. Havuçlu kek dilimini yerken yaziyore dahada kilo almazsam kanepeden atacam kendimi
Kukrisimm ya sende bendensin kuzu ama olmaz o tabak 5 e çıkacak yetiş bana pilissss
Kilo almak istiyorsan bak o iyi bişey ye iç yat sende zayiftin sanırım nezamandir görmüyorum seni zalımm
Ay bugün kimse yanasmasin banaa kokulu kokulu ahahsjd
Kilo almak istiyorsan bak o iyi bişey ye iç yat sende zayiftin sanırım nezamandir görmüyorum seni zalımm
Ay bugün kimse yanasmasin banaa kokulu kokulu ahahsjd