Kap oradan bir taneEki Görüntüle 3282424
Kendimi kırmızı çiçekli caydanlik gibi hissediyorum bakırım olmadığı için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kap oradan bir taneEki Görüntüle 3282424
Kendimi kırmızı çiçekli caydanlik gibi hissediyorum bakırım olmadığı için
Evvvveeet ama az önce insan içine karıştım,garipti ZanoSen hep evdemisin cidden
O zaman taze fasulye hanimefendizadeler olsun adıBurada da en ucuzu 45’e bulmuş eşim
Ben gelmeden 50 ye aldım kuruttum çok şükürSon dakika bilgisi, burada dursun
Bamya 100 lira
Ben şoktayım nevos gerçekten. Barbunya da 50 lira bir kilo alıp dolaba koysan zaten bir kilo çıkmıyor içindenBen gelmeden 50 ye aldım kuruttum çok şükür
Mükemmel ötesiAsla bırakmam görümcemden aldım
Nerede yawMükemmel ötesi
Her şey çok pahalıBen şoktayım nevos gerçekten. Barbunya da 50 lira bir kilo alıp dolaba koysan zaten bir kilo çıkmıyor içinden
İyi bariÖlmeden markete gidip geldim ,elhamdulillah, çok şükür
Gizli bana özelNerede yaw
Gerçekten öyle, ben hâlâ inanamiyorum biri söylese inanmayacak durumdayım. Kendimi çimdikleyesim varHer şey çok pahalı
Kuşum semt neresi Balat mı akskakak
Şuan domates 25 30 lira arası ve yaz sebzesi. Kış olunca kaçtan satacaklar kim bilirGerçekten öyle, ben hâlâ inanamiyorum biri söylese inanmayacak durumdayım. Kendimi çimdikleyesim var
Ohaa balatta daha pahalı o zaman biz osmangazide bu fiyatı öduyorsakKuşum semt neresi Balat mı akskakak
Hee tmm o zaman canom sana özelseGizli bana özel
Burada da 25-30Şuan domates 25 30 lira arası ve yaz sebzesi. Kış olunca kaçtan satacaklar kim bilir
Eşim aslaaaaaa almaz imkansızToplu alacaksanız halden aldırın. Daha uyguna geliyor