- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
Sağol guzum,huzur içinde gidebilirim artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol guzum,huzur içinde gidebilirim artık
şarkışla ya gel yeterliKonum at,dayanamayacağım ben evet
şarkışla ya gel yeterli
Ben de iyiyim çok şükür canımOlmazsan olmaz zaten çok sıcak,kendimi yerlere attım canım,onun dışında iyiyim,sen nasılsın?
Neredesin ki sen
Allah daha iyi etsin canımBen de iyiyim çok şükür canım
Fönlü şehir ,BursaNeredesin ki sen
Evet ya bu sene rekor sıcaklık varmış oradaFönlü şehir ,Bursa
Su gibiyim ama sıcaklık manasında ahahahahah bezdumEvet ya bu sene rekor sıcaklık varmış orada
Allah korusun bugün dışarıya çıkmıştım sonra bir mağazaya girdim bir elbise beğendim onu denemek için kabine geçtim. Başörtümü bir çıkardım tuniğim resmen ıslak insanın elinin üstü terler mi ya ellerim sanki yıkamışım gibiydi pantalonum bile ıslaktı nemli demiyorum bildiğimiz ıslaktı.Sağol guzum,huzur içinde gidebilirim artık
Şarkışla’nın neresindensin kıazzşarkışla ya gel yeterli
Bende geçen gün arabaya bindim ,inene kadar sırtım bildiğin sıksan suyu çıkacak kadar ıslak,yaz ayları kaldırılsın, en azından Basra sıcaklarıAllah korusun bugün dışarıya çıkmıştım sonra bir mağazaya girdim bir elbise beğendim onu denemek için kabine geçtim. Başörtümü bir çıkardım tuniğim resmen ıslak insanın elinin üstü terler mi ya ellerim sanki yıkamışım gibiydi pantalonum bile ıslaktı nemli demiyorum bildiğimiz ıslaktı.
icinden bbiliyormusun burayıŞarkışla’nın neresindensin kıazz
Şarkışlalı tanıdık, komşu vs. çok var. Gitmesek de görmesek de o köy bizim köyümüzdür.icinden
Zaten oldum olası yaz aylarından nefret etmişimdir. Kışı sevmeyenler yaz gelsin artıkkk dedikleri için utanıyorlardır inşallah.Bende geçen gün arabaya bindim ,inene kadar sırtım bildiğin sıksan suyu çıkacak kadar ıslak,yaz ayları kaldırılsın, en azından Basra sıcakları
Salı bana dayandıtövbesteyşın