- 18 Ekim 2020
- 5.097
- 13.156
- 198
İnsanı gece uykusuzluğu daratlıyor zaten, günü bir şekilde atlatiyorsun ama gece kesintisiz dinlenmek istiyor insan.Kabullendim evet ama iş o kadar yoğun ki hani eve gidince 1 nefes almak istiyorum. Eşim öğretmen, tatilde evdeydi, çocuğa o baktı. O da sıkılıyor tüm gün evde, eve gittiğimde çocuk beni özlemiş oluyor zaten, üstümden inmiyor. Dışarı çıkınca da birlikte çıkıyoruz. annem baktığında da durum değişmiyor. Biz içeri giriyoruz, annem kapıdan fırlıyor tüm gün evde sıkıldığı için. İnan ellerimi yıkayıp lavaboya girmek lüks oluyor o an. tüm bunların üstüne bir de gece kolay uyumayınca ben iyice çıldırıyorum.
Ya keşke sıcaklardan diyeceğim bir bahanem olsa İnan ki. O zaman derim ki geçecek Ama bizim için hiç mi soğuk olmadı, hiç mi üşümedi atıyorum. Hoooffff
Ben hiç ortam bile değiştiremiyordum. İşe gitmiyorum çünkü arkamdan bakabilecek kimse yoktu, eşim yarım saatten fazla bakamazdi, 5dk bırakabilecek insan zaten yok. Kendimce bir şekilde halletmeye çalıştım işte olduğu kadar. Gündüzleri şu içmedim tuvaletim gelmesin diye çünkü hiç durmazdi.
Senin iş yerin de çok kötüymüş ama. Kamu mu yoksa özel mi?