• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Kabullendim evet ama iş o kadar yoğun ki hani eve gidince 1 nefes almak istiyorum. Eşim öğretmen, tatilde evdeydi, çocuğa o baktı. O da sıkılıyor tüm gün evde, eve gittiğimde çocuk beni özlemiş oluyor zaten, üstümden inmiyor. Dışarı çıkınca da birlikte çıkıyoruz. annem baktığında da durum değişmiyor. Biz içeri giriyoruz, annem kapıdan fırlıyor tüm gün evde sıkıldığı için. İnan ellerimi yıkayıp lavaboya girmek lüks oluyor o an. tüm bunların üstüne bir de gece kolay uyumayınca ben iyice çıldırıyorum.

Ya keşke sıcaklardan diyeceğim bir bahanem olsa İnan ki. O zaman derim ki geçecek Ama bizim için hiç mi soğuk olmadı, hiç mi üşümedi atıyorum. Hoooffff
İnsanı gece uykusuzluğu daratlıyor zaten, günü bir şekilde atlatiyorsun ama gece kesintisiz dinlenmek istiyor insan.
Ben hiç ortam bile değiştiremiyordum. İşe gitmiyorum çünkü arkamdan bakabilecek kimse yoktu, eşim yarım saatten fazla bakamazdi, 5dk bırakabilecek insan zaten yok. Kendimce bir şekilde halletmeye çalıştım işte olduğu kadar. Gündüzleri şu içmedim tuvaletim gelmesin diye çünkü hiç durmazdi.
Senin iş yerin de çok kötüymüş ama. Kamu mu yoksa özel mi?

Tam dalmışım diziye odaya birşey girdi hızla nasıl fırladım var ya :eek:,çatlak eşim uzaktan kumandalı araba almış drift yaptırıyor arabaya çaktırmadan gelmiş bir de Allah ım ya :KK70: Bir tane normal yok:KK76:

İnsanı gece uykusuzluğu daratlıyor zaten, günü bir şekilde atlatiyorsun ama gece kesintisiz dinlenmek istiyor insan.
Ben hiç ortam bile değiştiremiyordum. İşe gitmiyorum çünkü arkamdan bakabilecek kimse yoktu, eşim yarım saatten fazla bakamazdi, 5dk bırakabilecek insan zaten yok. Kendimce bir şekilde halletmeye çalıştım işte olduğu kadar. Gündüzleri şu içmedim tuvaletim gelmesin diye çünkü hiç durmazdi.
Senin iş yerin de çok kötüymüş ama. Kamu mu yoksa özel mi?
Gerçekten ben de evde olduğum zamanlar su içmiyorum wcye gitmeyim diye Çünkü oğlan kucağımda işiyorum affedersin ama durum resmen bu. O kadar anneci oldu ki anlatamam. Ben kamudayım ama inanılmaz yoğun bir kurumdayım. Sürekli bir sirkülasyon, sürekli bir iş. Masa başı devlet işi dersin ama öyle değil. lanet olsun yani. İnsandan da bıktım, işten de bıktım.

Aşko benim kocam buradayken zaten çok evde oluyordu. Gece işe gidiyor ya😁Faydası oluyordu iyiydi ya🤣
Şimdi yok gibi😁
Faydası oluyorsa iyi aşko😀biz de Bakalım o günler gelsin göreceğiz aşko Allah ömür verirse 😀

Gerçekten ben de evde olduğum zamanlar su içmiyorum wcye gitmeyim diye Çünkü oğlan kucağımda işiyorum affedersin ama durum resmen bu. O kadar anneci oldu ki anlatamam. Ben kamudayım ama inanılmaz yoğun bir kurumdayım. Sürekli bir sirkülasyon, sürekli bir iş. Masa başı devlet işi dersin ama öyle değil. lanet olsun yani. İnsandan da bıktım, işten de bıktım.
Ay benim eşimin de öyle ne yazık ki şartlar çok ağır bazı yerlerde...

Back