• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Yaaa kıyamam ya inan ben de öyleydim. Hatta son 1 hafta öncesine kadar bağıra çağıra uyutuyordum çocuğu. Dediğin gibi 1 saat ayakta salla kucakta hoplayıp yok ya uyumuyor. Esniyor deliler gibi ma uyumuyordu, çok şükür şuan düzeldi, seninkide kısa zamanda düzelir inşallah.
İnşallah canım ama benimki doğduğu günden beri uykusuz hatta karnındayken aşırı hareketli olurdu geceleri, doktorumun sekreteri demişti ki hiç unutmam “karnında böyleyken doğduğunda da geceleri uyumayacak, hazır ol” diye. Gerçekten öyle oldu. 17 aydır hayatımda uyku yok. 2 kez uyku eğitimi aldık biz beceremiyoruz Bu işi herhalde diye gene olmadı gene olmadı. çocuk bizimle yatıyor, bizimle kalkıyor. Hani uyusun, ben de şöyle bi 1 dk tv açayım, ne bileyim telefona bakayım, kitap okuyayım, kocamla sevişeyim Ya da hiçbir şey yapmadan boş boş oturayım… yok! Çok yıprattı bu durum bizi ailece. Sen bebeksin uykusuna şöyle 10-12 saat di mi? gece uykusu 8 ya da 9 saat. Gün içinde de bazen tüm gün sadece 40 dk, bazen 2-3 saat ama ben işteyken yine yoruluyorum tabii. O uyusa ne olur

Allah isteyene,olmayana versin,var olanlara sağlık versin,sen kapat dükkanı 😅
Ahha aynen eşime geçen eczanede ki emzikleri gösteriyorum ama o kadar tatlı çeşitler çıkmış kiiii...
Ben 2 çocuğumun haberini de eşime koltuktan ona emzik atarak verdim, eşimde eczanenin ortasında 'dur şimdi sakince uzaklaş oradan sakın bana atiyim falan deme' diyor hahaha :D görende adamı evde emzikle dövüyorum sanacak hahahaa

Ahha aynen eşime geçen eczanede ki emzikleri gösteriyorum ama o kadar tatlı çeşitler çıkmış kiiii...
Ben 2 çocuğumun haberini de eşime koltuktan ona emzik atarak verdim, eşimde eczanenin ortasında 'dur şimdi sakince uzaklaş oradan sakın bana atiyim falan deme' diyor hahaha :KK70: görende adamı evde emzikle dövüyorum sanacak hahahaa
Emzik travması olmuş adamın 🥹

İnşallah canım ama benimki doğduğu günden beri uykusuz hatta karnındayken aşırı hareketli olurdu geceleri, doktorumun sekreteri demişti ki hiç unutmam “karnında böyleyken doğduğunda da geceleri uyumayacak, hazır ol” diye. Gerçekten öyle oldu. 17 aydır hayatımda uyku yok. 2 kez uyku eğitimi aldık biz beceremiyoruz Bu işi herhalde diye gene olmadı gene olmadı. çocuk bizimle yatıyor, bizimle kalkıyor. Hani uyusun, ben de şöyle bi 1 dk tv açayım, ne bileyim telefona bakayım, kitap okuyayım, kocamla sevişeyim Ya da hiçbir şey yapmadan boş boş oturayım… yok! Çok yıprattı bu durum bizi ailece. Sen bebeksin uykusuna şöyle 10-12 saat di mi? gece uykusu 8 ya da 9 saat. Gün içinde de bazen tüm gün sadece 40 dk, bazen 2-3 saat ama ben işteyken yine yoruluyorum tabii. O uyusa ne olur
Yaaa resmen benim ilk çocuğu tarif ediyorsun ve üzgünüm ki 2 bucuk yaşına kadar yani yaklaşık 30 - 34 aylık olana kadar uykusu böyle devam ediyor bu versiyonların. Şuan 4 bucuk yaşında akşam uykusu gelince uykum geldi hadi yatalım diyor vallaha o kadar büyük bir nimet ki bu yaşta ondan bunu duymak ama saba 6.30 kalkissss 😭
Ne uyku eğitimleri neler neler geçti başımızdan ama bu çocuk bu yani değişemez.
Ancak şunu yapmıştım mesela her akşam 9 da pijamalarını giydirip iyi geceler diyip odasında uyutmaya çalışırdım ama hiç konuşmazdim. İlk gün 2 saatimi aldı sonra yavaş yavaş kisalmaya yarım saatte uyumaya başladı. Bu yöntemi deneyebilirsin bir de.

Back