Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
bizim de rutinimiz şöyle: oyun, kitap bilmem ne sonrası üst değiştirme, alt alma, diş fırçalama, su içme, her odaya öpücük atıp iyi geceler dileme, yatak odasına geçiş, ay dedeye yıldızlara bakıp karanlık olduğunu uyku vakti geldiğini söyleyip onlara da iyi geceler dileme sonrası yatağa yatıyoruz. Sonrası Allah Kerim, belki 1 saat belki 2 saat. tüm yatakta dolanıyor, saçımla oynuyor, yatak başlığıyla oynuyor, kendini atıyor, beni ısırıyor, kısacası kaos.

odaya her türlü girdik, aç/tok, uykulu/uykusuz, erken/geç, rutinli/rutinsiz, gün içindeki uykusuna göre saatinde ya da daha farklı bir saatte. yok yok yok. Yok Allah yoK yani. Minimum 1 saat. Hiç görmedim yarım saati ya da 15-20 dakikayı.

ben ninni söylüyorum, sırtını sıvazlayıp saçını,yüzünü, ensesini okşuyorum filan. konuşmayıp yanında durduğum zaman da oldu ama fayda etmedi.

İşin zor şuan ama geçecek. Aynı yollardan ben de geçtim seni anlıyorum kendini sakinleştirmeye çalıştı başka çare yok ne yazık ki

Allah yardımcın olsun benim ki de zor dalıyor uykuya sıcak da etkiledi sanırım bir babasına bir bana git gel yapıp sonrasında dalıyor yere yatak yaptım orada uyuyoruz biz

İşin zor şuan ama geçecek. Aynı yollardan ben de geçtim seni anlıyorum kendini sakinleştirmeye çalıştı başka çare yok ne yazık ki
Kabullendim evet ama iş o kadar yoğun ki hani eve gidince 1 nefes almak istiyorum. Eşim öğretmen, tatilde evdeydi, çocuğa o baktı. O da sıkılıyor tüm gün evde, eve gittiğimde çocuk beni özlemiş oluyor zaten, üstümden inmiyor. Dışarı çıkınca da birlikte çıkıyoruz. annem baktığında da durum değişmiyor. Biz içeri giriyoruz, annem kapıdan fırlıyor tüm gün evde sıkıldığı için. İnan ellerimi yıkayıp lavaboya girmek lüks oluyor o an. tüm bunların üstüne bir de gece kolay uyumayınca ben iyice çıldırıyorum.
Allah yardımcın olsun benim ki de zor dalıyor uykuya sıcak da etkiledi sanırım bir babasına bir bana git gel yapıp sonrasında dalıyor yere yatak yaptım orada uyuyoruz biz
Ya keşke sıcaklardan diyeceğim bir bahanem olsa İnan ki. O zaman derim ki geçecek Ama bizim için hiç mi soğuk olmadı, hiç mi üşümedi atıyorum. Hoooffff

Sana çok iyi bir dinlenme lazım kuzu,sıkıntı nasıl mümkün olacagi

Kolay değil yalnız olmak çocuk büyütürken ben emzirmeye zor kucağıma aldığım iki çocuk büyüttüm yine de 3 çocuğa cesaret etmedim spralle 7 sene sonra 3 çocuğum oldu şimdi 4 tane ama hep yardım edenim var dı

İyiyim aşkom sağ ol
Sen nasılsın
Bu ara herkes bir yerlerde
Ben de iyiyim şükür aşkom ,seksenlere bakıyorum fehmi emekli oldu evde çat diye giriyor her odaya mutfağa herkesin işine karışıyor ay emekli erkek çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…