Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?
Tarifi soracaksin ama ben alamadım aklıma gelmedi ne yapsam diye baktım ama...
İyiyim ben de şükür,yok ,ben nasılsın diye sorayım dedim,senin minik mafyalar nasıl diye tarif aklıma bile gelmedi

İyiyim ben de şükür,yok ,ben nasılsın diye sorayım dedim,senin minik mafyalar nasıl diye tarif aklıma bile gelmedi
Ben de tarif alacağım dedim ya bir ara sonra sesim çıkmadı dedim herhalde merak etti.
Vallaha benim afacanlar aynı ya enerjilerinden hic bir şey kaybetmediler yine olaylar olaylar şeklinde ilerliyoruz

Yaaa kıyamam ya inan ben de öyleydim. Hatta son 1 hafta öncesine kadar bağıra çağıra uyutuyordum çocuğu. Dediğin gibi 1 saat ayakta salla kucakta hoplayıp yok ya uyumuyor. Esniyor deliler gibi ma uyumuyordu, çok şükür şuan düzeldi, seninkide kısa zamanda düzelir inşallah.

Sağlıkları iyi olsun da ,idare edeceksin mecbur
Ay saldım artık jennam ne yapayım yaa.. benim küçük çok fenalarda.
Lazimliğı yataginin yaninda duruyordu 1 aydır kullanmıyordu artık kullanmiyor diye kilere kaldırdım. Gitmiş almış onu anne bak ne buldum diyor. Aradan 3 dk anca geçmişti halbuki. Sonra oturdu büyük küçük ne yarsa yaptı. Taşacak diye korktum hahaha

Salmazsan zaten dayanamazsin seninkiler de mafya işte, minik mafyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…