• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Bende bu sıra görümcemle takılıyorum. Oda sürekli kahve içiyor,🤣Tabi bende arada eşlik ediyorum. Bu günde 3-4 kereye denk geliyor:KK70:
Ama çay vaşka🤩Afiyet olsun aşkom🥰
Afiyet olsun size de aşkom😍
Ben de biraz şifayı kapmışım dün göründüm doktora , o yüzden canım böyle sıcak şeyler istiyor dün tarhana yaptım ,iki gündür de çaya dadandım bu havada 🌝

Bugün saçıma maşa yaptım oğlan gelince hayırdır anne dedi dedim bihtere özendim:süslü: ,sonra yemeğe oturduk işte gülmeye başladı birden noldu be dedim anne görünüşün Bihter ama iştahın Süleyman efendi maşallah dedi :KK67:
Aşko ya:70:

Afiyet olsun size de aşkom😍
Ben de biraz şifayı kapmışım dün göründüm doktora , o yüzden canım böyle sıcak şeyler istiyor dün tarhana yaptım ,iki gündür de çaya dadandım bu havada 🌝
Rabbim şifa versin aşkom❤️ Allah a emanet ol🤲🥰

Anneye neler diyor görüyorsun aşko :KK70: Geçen günde bebeğe baktığım eve geldi ben de daha yeni açmıştım aşkı memnu bebeği sallarken ilk kez:110:gmrdü diyor anne bırdada mı aşkı memnu:KK70:

Anneye neler diyor görüyorsun aşko :KK70: Geçen günde beneğe baktığım eve geldi ben de daha yeni açmıştım aşkı memnu bebeği sallarken ilk kez:110:gmrdü diyor anne bırdada mı aşkı memnu:KK70:
Bu çocuklar çok fena ya:70:

Bu çocuklar çok fena ya:KK70:
Fena ya aşko ,geçende de yaş mevzusu oldu sordu işte anne kaç yaşındasın şimdi ,dedim 34 anne sanki iki yılı aşkındır 34 sün gibi geliyor bana diyor sıpa :KK70:

Az önce Instagram'da arkadaşımın paylaştığı hikayeye baktım ve eşini ile kendi fotoğrafını paylaşmış. Eşi özel harekâtçıydı bacaklarını kaybetmiş.😢 Bir tanesi diz kapağının hemen üstü,diğeri de diz kapağının altı. Protez bacak takılmış.Canı sağ olsun ama çok üzüldüm,boğazım düğüm düğüm.

Back