- Emoji Skoru
- 151.852
- Puanlar
- 898
Rapor alsa vermezler mi acabaDurmuyor çok sallıyorEşim gecede olduğu zaman gidebiliriz. Oda ya pazartesi ya da haftaya
![]()
![Face holding back tears :face_holding_back_tears: 🥹](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f979.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rapor alsa vermezler mi acabaDurmuyor çok sallıyorEşim gecede olduğu zaman gidebiliriz. Oda ya pazartesi ya da haftaya
![]()
Görümcem dönmek istiyor. O kalmazsa burada çocuklar çok sıkılıyor. Boş bahçe düşününBurdan ayrılmayın,direkt burdan Nevsehir'e dönün canım ,en iyisi
Vermiyorlar yaRapor alsa vermezler mi acabaPazartesi ye bişey kalmadı zaten. En iyisi dönmek
Önce güvenlik,o gitsinGörümcem dönmek istiyor. O kalmazsa burada çocuklar çok sıkılıyor. Boş bahçe düşünün![]()
Vermiyorlar ya![]()
Aşko,bu kaçmak değil,psikolojin,çocuklar,güvenlik,hepsi içindeEşime biraz kıyafet ayarlayalım diyordum. Depremden beri sivil gidiyor. İş yıkafetlerini terziye verip ütüleyecektim. Onu bırakıp gitmek hatta kaçmak zor geliyor![]()
Güya birlikte rahat vakit geçirelim diye geldik yarım kaldıAşko,bu kaçmak değil,psikolojin,çocuklar,güvenlik,hepsi içindeAntalya tatiline gitmiyorsun,ya da keyfi bir durum değil bu
Bir gün hepsi geçecek inşallah, yakın zamanda hem deGüya birlikte rahat vakit geçirelim diye geldik yarım kaldı![]()
İnşallahBir gün hepsi geçecek inşallah, yakın zamanda hem de![]()
Öyle düşünme. Zaruri bir durumEşime biraz kıyafet ayarlayalım diyordum. Depremden beri sivil gidiyor. İş yıkafetlerini terziye verip ütüleyecektim. Onu bırakıp gitmek hatta kaçmak zor geliyor![]()
Çok aminİnşallah![]()
ÖyleÖyle düşünme. Zaruri bir durum![]()
Allah korusun ,deme öyleÖyle
Kvlerin ev sağlam ama arkasında yanında binalar var. Onlarda sağlam güyaArkadaki bina çok çatlak korkuyorum ya yıkılsa üstümüze yıkılır
![]()
O yüzden köydeki ev daha güvenli. İlk fırsatta da Nevşehir’e dönersinizÖyle
Kvlerin ev sağlam ama arkasında yanında binalar var. Onlarda sağlam güyaArkadaki bina çok çatlak korkuyorum ya yıkılsa üstümüze yıkılır
![]()
Görümcemin evi ikinci kat oda eşim işe gidince bizde kalırsınız diyorO yüzden köydeki ev daha güvenli. İlk fırsatta da Nevşehir’e dönersinizBöylesi sizin için daha iyi
Güvenliyse kalınGörümcemin evi ikinci kat oda eşim işe gidince bizde kalırsınız diyor![]()
Az hasarlıGüvenliyse kalınBilemedim. Allah hepinizi korusun Nevoş
![]()
Geçmiş olsun dönün gerekirse böyle daha çok stres oluyorsunuzAz hasarlı![]()