• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Lezzetli Denenmiş Soğuk Meze ve Salata Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Soğuk Meze Tarifleri '' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    523
  • Anket Kapalı .
Durmuyor çok sallıyor🥺Eşim gecede olduğu zaman gidebiliriz. Oda ya pazartesi ya da haftaya 🥺
Rapor alsa vermezler mi acaba 🥹 Pazartesi ye bişey kalmadı zaten. En iyisi dönmek

Burdan ayrılmayın,direkt burdan Nevsehir'e dönün canım ,en iyisi
Görümcem dönmek istiyor. O kalmazsa burada çocuklar çok sıkılıyor. Boş bahçe düşünün🥺🤷

Eşime biraz kıyafet ayarlayalım diyordum. Depremden beri sivil gidiyor. İş yıkafetlerini terziye verip ütüleyecektim. Onu bırakıp gitmek hatta kaçmak zor geliyor 🥺
Aşko,bu kaçmak değil,psikolojin,çocuklar,güvenlik,hepsi içinde 🤷🏼‍♀️Antalya tatiline gitmiyorsun,ya da keyfi bir durum değil bu

Aşko,bu kaçmak değil,psikolojin,çocuklar,güvenlik,hepsi içinde 🤷🏼‍♀️Antalya tatiline gitmiyorsun,ya da keyfi bir durum değil bu
Güya birlikte rahat vakit geçirelim diye geldik yarım kaldı🥺

Eşime biraz kıyafet ayarlayalım diyordum. Depremden beri sivil gidiyor. İş yıkafetlerini terziye verip ütüleyecektim. Onu bırakıp gitmek hatta kaçmak zor geliyor 🥺
Öyle düşünme. Zaruri bir durum🙁

Öyle düşünme. Zaruri bir durum🙁
Öyle🥺
Kvlerin ev sağlam ama arkasında yanında binalar var. Onlarda sağlam güya🤷Arkadaki bina çok çatlak korkuyorum ya yıkılsa üstümüze yıkılır🥺

Öyle🥺
Kvlerin ev sağlam ama arkasında yanında binalar var. Onlarda sağlam güya🤷Arkadaki bina çok çatlak korkuyorum ya yıkılsa üstümüze yıkılır🥺
Allah korusun ,deme öyle

Öyle🥺
O yüzden köydeki ev daha güvenli. İlk fırsatta da Nevşehir’e dönersiniz 🥺 Böylesi sizin için daha iyi

O yüzden köydeki ev daha güvenli. İlk fırsatta da Nevşehir’e dönersiniz 🥺 Böylesi sizin için daha iyi
Görümcemin evi ikinci kat oda eşim işe gidince bizde kalırsınız diyor🥺

Back