- Emoji Skoru
- 154.675
- Puanlar
- 598
Valla aynı şeyi düşündüm aşko iyi ki erkenden olmuş çocuklar yoksa ben çıldırırmışımBizde geçmiş aşko
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla aynı şeyi düşündüm aşko iyi ki erkenden olmuş çocuklar yoksa ben çıldırırmışımBizde geçmiş aşko
Şükür aşkom Allah daha iyi etsinFena değilim aşkom,şükür
Amin aretimŞükür aşkom Allah daha iyi etsin
Sene sonu geliyor bizede aynı fiyatı çıkarabilirBu ev sahipleri kapatılsın 10 bin kiramı olur ya
Nevoş deprem olmuş yine iki taneAsgari ücretle zor
İyilermişNevreste abla iyi misiniz?
Bence dönmeyin Nevoşum Allah korusun deme öyle.Öldürmeden bitmeyecekİyiyiz sağ olun köyde iki katlı bir evdeyiz. Yarın merkeze geçecektikDönsem mi bilemiyorum
Neresi sana iyi gelecekse oraya git lütfen, benim bile anksiyetem azdı resmenÖldürmeden bitmeyecekİyiyiz sağ olun köyde iki katlı bir evdeyiz. Yarın merkeze geçecektikDönsem mi bilemiyorum
Nevşehir'e mi gitsekBence dönmeyin Nevoşum Allah korusun deme öyle.
Yerde oturuyordum hamur yapıyordum. Bir vurdu yerdenNeresi sana iyi gelecekse oraya git lütfen, benim bile anksiyetem azdı resmen
İmkanınız el veriyorsa Nevşehir’e dönün. Zaten dönecektiniz. Biraz erken dönmüş olursunuz.Çocuklar da çok korkmuştur. Baksana durmuyorNevşehir'e mi gitsek
İnsan ne banyo,ne tuvalete giremez rahatYerde oturuyordum hamur yapıyordum. Bir vurdu yerden
Ben de aynı fikirdeyim vallaİmkanınız el veriyorsa Nevşehir’e dönün. Zaten dönecektiniz. Biraz erken dönmüş olursunuz.Çocuklar da çok korkmuştur. Baksana durmuyor
Durmuyor çok sallıyorEşim gecede olduğu zaman gidebiliriz. Oda ya pazartesi ya da haftayaİmkanınız el veriyorsa Nevşehir’e dönün. Zaten dönecektiniz. Biraz erken dönmüş olursunuz.Çocuklar da çok korkmuştur. Baksana durmuyor
Aynen öyle Yine bu ev güvenliİnsan ne banyo,ne tuvalete giremez rahat
En iyisi o gibiDurmuyor çok sallıyorEşim gecede olduğu zaman gidebiliriz. Oda ya pazartesi ya da haftaya
Burdan ayrılmayın,direkt burdan Nevsehir'e dönün canım ,en iyisiAynen öyle Yine bu ev güvenli