GelmediGelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GelmediGelmedi
İyice sonuncu olayım diye miİlk senden beklerdim çilenkli
Bence sonuncu olmazsınİyice sonuncu olayım diye mi
Kepçeyle vs zor nevoş en iyisi patlatarak. Alanda geniş. Sıkıntı olmazBizim siteleri patlatarak yıkacaklarmış
Eee bulmuştuk onu yap işteYapmak istesem tarif yok ben ne yapim söyleyin Nevreste de konu başlığının adı aynı şu şekilde. ?-… tarifi soru işareti olan taraf boşlukta
Aynen yüksek ve genişKepçeyle vs zor nevoş en iyisi patlatarak. Alanda geniş. Sıkıntı olmaz
Bekleyeyim belki biri vazgeçerEee bulmuştuk onu yap işte
Ben senden sonra gelip buldumYapmak istesem tarif yok ben ne yapim söyleyin Nevreste de konu başlığının adı aynı şu şekilde. ?-… tarifi soru işareti olan taraf boşlukta
Hani fasulyeydik yavO popüler istiyor
Almıştım başkası istemiş ona verdim. Bir o kadar da fedakarımHani fasulyeydik yav
Benimkiler de güzel değil mi ama ben çok severim ikisini deYapılmayan varsa yaparızBenim tarifi kimse istemedi bence gideri var
İşte fasulye gibi fasulyeAlmıştım başkası istemiş ona verdim. Bir o kadar da fedakarım
Saksı değiliz sonuçta Bizede bişey düşer pusudayızİşte fasulye gibi fasulye
2 aydır popüler tarifler son anda iade ediliyor. Seni gidi seni gidiSaksı değiliz sonuçta Bizede bişey düşer pusudayız